Zabava je i ove subote na Nina Boat Clubu na 2 plesna podija. Na jednom glazbeni izričaj je House muzika, dok drugi, pleše u Hip Hop i R&B tonovima.

Floor 1:

YAKKA, FRYER & FACE OFF @NINA BOAT CLUB 17.10

HOUSE ON THE BOAT je novi glazbeni program Nina Boat club-a. Žanr novog programa je, kako se iz naslova vidi, House i Techhouse muzika.

Prve noći House on the boat, u goste nam iz rodne Slavonije stiže Domagoj Jakić, u glazbenim krugovima poznatiji pod pseudonimom Yakka. Ovaj nadareni momak aktivno je prisutan na domaćoj i svjetskoj elektronskoj sceni posljednjih 5 godina kroz originalna izdanja, remixe te nastupe u Hrvatskoj i susjednim državama. Suradnje sa svjetski poznatim imenima kao što su Barbara Tucker, DJ PP, Gary Caos, Phil Fuldner, Adrian Hour i mnoštvo drugih manje poznatih te izdanja na etikema poput Sony Music Enthertaiment, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa, potvrđuju kvalitetu Yakkinog zvuka koji nerijetko svoje mjesto zauzima na top 100 ljestvicama svih vodećih online trgovina za elektronsku glazbu.

Iako je glazba koju radi usmjerena na strano tržište, iznimke postoje, a jedna od njih je i najnoviji uradak, točnije remix za hrvatski electro-pop sastav Detour i njihovu pjesmu "Plešem sama" koji će zasigurno svoje mjesto pronaći u diskotekama i setovima domaćih DJ-a dok je svoje mjesto već pronašla u eteru Otvorenog radija koji ju vrti svakodnevno. Pozitivan feeback na izdanje su već ostavili brojni hrvatski house producenti i DJ-i, ali i susjedi iz Srbije te Bosne i Hercegovine, a neki među njima su Gramophonedzie, Blacksoul, Miss Soulfly, Topa, Danny Cruz, Dado Maas, DJ Damien, Nebs Jack, Senno, DJ Pintha, Milly, Phoenix Kraundler, Robi Sliva, Dj Miss Iness, Luka Jakopec, Dan Dally, Mario Mijatovic i mnogi drugi.

Fryer pravim imenom Neven Milutin , započeo je svoje glazbeno putovanje još 1994 ponajprije kao strastveni zaljubljenik u glazbu a potom i kao član benda Unlogic Skill, koji je inspiriran old school hip hop om, ny hc punkom i kraftwerkom. Dva člana benda je tad privukao nevjerojatan i uzbudljiv svijet elektronske glazbe i klupske supkulture. Započevši dj. karijeru kao dvojac Fryer & Boo Dale okrenuli su novi list u njihovim muzičkim životima, već tada su se sa partnerom Arszenikom nametnuli kao svojevrsni pioniri predstavljajući hrvatskoj house naciji potpuno novi stil u klubovima, kombinaciju electra, tech housa i minimalnih zvukova tad znanog kao electro Clash / electro house da bi do danas evoluirao u urbani underground house koji uvijek oviseći o prilici i atmosferi suptilno koketira sa techno ili disco vibracijama.

U svijet clubbinga je ušao startajući sa serijom eksplozivnih partya i rezidencijama u tada najjačim klubovima u zemlji, u zagrebačkom Boogaloo i riječkom FunAcademy. Slijedile su svirke u svim važnijim klubovima u regiji i šire: K4, Lazareti, Fort Bourgignon, Temple, opium, Crossroad, Stereo Dvorana, Tesla i festivalima: MTV Beach Slovakia, Exit Fest Srbija, Rabac, Hartera. u svojoj karijeri je bio rezident klubova: Fun Academy / Preluk Rijeka /, Boogaloo club / Zagreb/, Tesla / Rijeka/ te neponovljive underground atrakcije Stari Mački. Fryer je sa svojim prepoznatljivim stilom prepunim groova i uvijek sa dozom eklektičnosti, a opet nepogrešivo plesnim osvojio mnoge podije na kojima je nastupao. 2013 godina je bila plodna u smislu da je izašao prvi release za Fryera: Work The Floor EP na Sound of Comfort, u suradnji sa partnerima Wanom i Boo Daleom. Ep je inspiriran njihovim zajedničkim projektom koji predstavlja mjesečno party izdanje Work the Floor čija je jedina misija dovesti najsvježiji underground house i techno zvuk na plesni podij.

Warm up će vrtiti Face Off!!

◉ START: 23h
◉ ENTRY: 35kn

Floor 2:

Groovealicious

Hip-Hop, R&B, Reggaeton, Dancehall, Twerk

U subotu 17. listopada, Nina Boat Club je pripremila pravu poslasticu za sve ljubitelje pravog groovea! DJ IC predstavlja svoj novi "šejkoguzni" program pod imenom Groovealicious.

Caga se uz najbolju selekciju novog i starog hip-hopa, r&b-a, reggaetona, dancehalla i twerka.

◉ START: 23h
◉ ENTRY: FREE

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO