Sredinu kolovoza i clubbing sezonu u LMC clubu začinit će još neka svjetska imena tech-house glazbene scene! Na najveću open-air pozornicu u Istri dolazi trio koji pohodi sve najpoznatije festivale elektronske glazbe i jedni su od najvećih svjetskih producenata elektronske glazbe. Pripremite se za partijanje do jutra jer u subotu, 16. kolovoza u Lighthouse Music Club stižu Guti, Robert Dietz i Hobo!!!


Guti (ARG)

Guti potječe iz obitelji glazbenika koja uključuje dirigente, saksofoniste i klavijaturiste pa stoga niti ne čudi da već kao dijete počinje svirati klavir. Prolazi razvojne faze od bluesa do rocka gdje surađuje s najpoznatijim rock bendovima Argentine do faze kada i sam osniva svoj bend Jovenes Pordioseros, no to kao što znamo nije njegova konačna destinacija.

Ubrzo nakon toga započinje s eksperimentiranjem u houseu gdje mu njegovo poznavanje glazbe znatno olakšava produkciju iste, ali mu i otvara put u svijet elektronske glazbe. 2010. godine započinje njegov uspon gdje se nakon nekoliko live nastupa u Europi seli u Njemačku gdje završava svoj debitantski album Patio de juegos na Desolatu. Nakon toga uslijedila su nebrojena izdanja na etiketama kao što su Suplement Facts, Cadenza, Hideout, Saved, Intec Dig...

Nedavno smo svjedoci i njegovom novom, drugom albumu Rompecorazones koji je digao popriličnu prašinu u svijetu medija gdje je proglašen kao budućnost glazbe miksajući različite stilove poput elektronike, jazza i ambienta, kao i drugih smjerova. Isti je izdan na njegovoj traci Rompecorazones Music produciranoj u njegovom studiju u Barceloni gdje trenutno i živi.

16. kolovoza s početkom u 23:00 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupaju:
Guti (ARG)
Robert Dietz (NJEM)
Hobo (KAN)
Lemon (HRV)
Krekman (HRV)

Prodaja ulaznica:
shop.lmcclub.com
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na https://shop.lighthouseclub.com/payment.php.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO