04.12.2015. Khala bar Vas nakon odličnog gostovanja theShapeshifters, poziva na Live nastup još jednog Dj umjetnika, DJ PAOLO BARBATO :-) DJ PAOLO BARBATO cijeli je svoj život posvetio glazbi, te je na glazbenoj sceni prisutan više od 30 godina. Pionir je talijanske elektroničke i house glazbene scene.

Od 2002. godine bavi se i produkcijom kojoj se u potpunosti posvetio, a njegov glazbeni opus dosegao je internacionalne domete. Može se reći kako je u svojem djelovanju prošao cijelu house evoluciju, od korijena house glazbe do današnjeg modernog zvuka i tako stekao iskustvo i nezamjenjivo poštovanje na sceni kao dj i kao producent.

Ovaj pionir talijanske elektro i house scene kroz godine djelovanja očuvao je svježu i nezasitnu umjetničku znatiželju koja ga neprestano gura u konstantno istraživanje onoga što glazbena panorama ponekad skriva u underground sceni - glazbene valove rasprostranjene po plesnim podijima diljem Europe; od Londona do Ibize, od Italije do Istočne Europe.

Njegova uloga rezidenta u Ambasadi Gavioli postala je legendarna. Početkom 2008. godine Barbato započinje suradnju s raznovrsnim svjetskim glazbenicima i pjevačima producirajući novi zvuk što ga je vinulo na sam vrh svjetske dance scene, te je tako svirao u svjetkim klubovima poput Ministry of Sound, te zauzeo visoko mjesto na MTV's Dance Floor Chartu.

Vidimo se u petak ;)))

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO