27.9.2014 Culture Club Revelin dovodi jednog od najvećih producenata i DJ-a u regiji DJ Belteka! Martin Bijelić umjetničkog imena “Beltek” započeo je svoju tech/house karijeru 2007. godine sa singlom “Copacabana”, koji je postigao veliki uspjeh, o čemu svjedoči i nagrada “Pete's Tong Fast Trax”, koju dodjeljuje Pete Tong, poznati DJ i voditelj kultne emisije na BBC Radio 1.

Beltekov najprodavaniji singl “Out of Play”, remix Faithless hita “Tweak Your Nipple” ili “Kenta”, koji je snimio za Tiestovu izdavačku kuću, postao je jako popularan među fanovima elektronske glazbe. Debitanski album “Out Of Play” Beltek je izdao za Toolroom Records 2011. godine, a veliku podršku i suradnju na ovom albumu dao mu je i njegov kolega, također poznati slovenski DJ Umek. Potkraj 2012 godine izdaje singlove "Party Voice" "Go", "Connect Us" i "Captcha" ( u suradnji sa Grammyevcem Morganom Pageom) i "Eric Goes To Disco" koji mu podižu rejting na svjetskoj elektronskoj sceni i osiguravaju nastupe širom svijeta od Ultra festivala u Miami-u do svjetskih i europskih festivala.

Beltek je do sada izdao za izdavačke kuće kao što su 1605, Toolroom, CR2, Global Underground, PIAS, Minstry of Sound, Black Hole, Nettwerk te najjači label Armada gdje je izdao single 'Eclipse' u suradnji s vokalisticom Natalie Peris. Beltekov singl 'Back In The Race' je njegov broj 1. najprodavaniji techno singl. Nastupio je i na najvećem festivalu na svijetu, Ultra Music Festival te je u čast Miamia napravio mix kompilaciju 'Make Some Noise Miami 2012'. Ove godine je bio tražen na svim vodećim regionalnim festivalima i to ne samo elektronskim festivalima već i vodećim regionalnim festivalima pop, rock i elektonske muzike. Na Shengenu je zatresao stage sa Himom i Morchebom, a nakon Stereo MC-a na Špancirfestu rasplesao je publiku do jutarnjih sati. Nakon odličnog nastupa prošle godine u Culture Clubu Revelin, Beltek će ponovno podići na noge sve posjetitelje i pokazati zašto je ove godine najtraženiji DJ na vodećim festivalima u regiji.

Cijena ulaznice:

- 60 kn pretprodaja, 90 kn na ulazu.
- VIP pretprodaja 120 kn, 150 kn na VIP ulazu.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO