Nakon veoma uspješnih ovogodišnjih koncerata Jole, Severine, Colonie u porečkoj diskoteci Byblos na sljedeće na redu nam je poseban koncert uživo već ovog petka 8.8. legendarnog Gorana Bregovića sa svojim orkestrom za svadbe i sprovode koji solazi u sklopu turneje «If you don't go crazy you are not normal».

Goran Bregović, nekadašnji frontman  Bijelog dugmeta, zasigurno najpopularnijeg i jednog od najutjecajnijih rock sastava svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, devedesetih je brendirao balkansku glazbu kao svjetski world music trend, a od 1998. godine osnovao je Orkestar za svadbe i sprovode s kojim nastupa u elitnim koncertnim dvoranama po cijelom svijetu izvodeći tradicionalnu narodnu glazbu s Balkana, vlastite skladbe utemeljene na balkanskom i romskom melosu kao i obrade starih pjesama Bijelog dugmeta.

Iščekivani koncert balkanskog glazbenog karizmatika i jednog od najtraženijih autora i glazbenika s naših prostora na europskoj glazbenoj sceni priprema se već duže vrijeme u diskoteci Byblos, a kako će biti jedini veliki Bregin koncert na Istarskom poluotoku u ovoj godini, očekuje se pristizanje fanova iz svih krajeva Hrvatske, Slovenije i Italije - kao što potvrđuju brojni pozivi za rezervaciju stolova.

Ulaznice za koncert Gorana Bregovića i njegovog Orkestra za svadbe i sprovode mogu se kupiti u pretprodaji sustava Eventim po cijeni od 130 Kn, te na ulazu u diskoteku po istoj cijeni u razdoblju od 23:00 do 00:00 (ponoći). Iza ponoći cijena ulaznice je 180 Kn, dok rezidentima Istre vrijedi kao i za svaki veliki događaj u diskoteci Byblos poseban popust od 50% na pretprodajnu ulaznicu na ulazu u diskoteku na dan u razdoblju od 23:00 do 00:00 (ponoći).

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO