Političarke kao manekenke u projektu City Modus Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 10. studenog 2021. god. u 20:16

modus1011211

 

Hvalevrijedan projekt City Modus kao spoj modne revije i lijepe humane priče održan je po peti, jubilarni put u festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini. Program je vodila Matea Vukmirović, glasnogovornica stranke Milan Bandić 365, a u glazbenom dijelu programa nastupila mlada pjevačica Ema Jusić i naša proslavljena operna diva Antonella Malis.

 

CITY MODUS su kao i svih prethodnih godina nosile žene iz političkog života i javnog života među kojima i Sabina Glasovac, potpredsjednica hrvatskog Sabora, Gordana Rusak u kreaciji modnog salona Botun, Ružica Vukovac, Matea Jozeljić, dr. Sandra Kovačević u haljini Katarine Mamić, Miss Universe Hrvatske 2003. Ivana Delač te nekadašnja Miss turizma Hrvatske Ivančica Pahor u haljinama dizajnerice Katarine Mamić, Miss Hrvatske 2002. Nina Slamić i voditeljica CMC televizije Elena Jung u dizajnu Monike Hršak, aktualnu Miss Grada Zagreba Lucija Begić u kreaciji Vibela, pjevačica Paula Jusić i njena kćer Ema u Ciber looku / Mary M, urednica i voditeljica Z1 televizije Andrea Jelena Barešić, Antonella Malis, Miss Earth Hrvatske Ana Batarelo u dizajnu Sanite Dizdarević.

 

Posebno emotivan bio je izlazak na scenu članice udruge PINK life u pratnji pulmologa Saše Sriće i župana Željka Kolara.

 

Ove godine kao glavni pokrovitelj projekta bila je Krapinsko zagorska županija na čelu sa županom Željkom Kolarom, a projekt je podržala i Karlovačka županija čija je Županica Martina Furdek Hajdin prisustvovala samom događanju kao i gradovi Krapina na čelu sa gradonačelnikom Zoranom Gregurovićem, Grad Koprivnica, Grad Sv. Nedelja, Grad Zaprešić, Turistička zajednica grada Krapine i Pučko otvoreno učilište Krapina. 'Zahvaljujemo se svim županijama i gradovima koje su se priključile kao i svim dragim partnerima bez kojih ovaj naš projekt svih ovih godina ne bi bilo moguće realizirati', rekle su direktorica projekta Iva Loparić Kontek i organizatorica Hana Tabaković.

 

Cijeli modni događaj kao i sve godine do sada bio je humanitarnog karaktera za udrugu PINK life.

 

Tekst: Press
Fotografije: Silvija Lea Švaljek za City Modus

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.