phanas2012

Phanas pub je svoja vrata otvorio u prosincu 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju najbolje kave u gradu, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave! Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak 20.12.2018. od 22 sata i proslavite s nama! S nama su akratktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment i DJ Joe2Shine! Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi.

Njegov profinjeni ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, karizmatičnost, vrhunska interakcija sa publikom, glazbeno znanje i savršena tehnika mixanja, te nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenica da je jedna od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske.

Belvedere je jedna od izvornih luksuznih votki, a sam naziv Belvedere znači „lijepo za vidjeti“. Dizajn boce je malo remek djelo : veličanstvena Belvedere predsjednička palača sa snježnim stablima. Belvedere je vodka se proizvodi isključivo od Dankowskie zlatne raži koja se uzgaja u ravnicama Mazovian u Poljskoj, a sama vodka se destilira u Polmos Zyrardow. Nakon četverostruke destilacije, postiže se savršena ravnoteža između njenog karaktera i čistoće. Bez aditiva i bez glutena, Belvedere vodka je stvorena da zadovolji i najprobirljivije kušače, bilo da se pije sama ili da završi u nekom koktelu poput Cosmopolitana.

S Belvedere vodkom, okus života je lijep. Na Zdrowie!

Godišnjicu će upotpuniti zanosne Belvedere hostese i bogate nagrade, Belvedere vodka i Red Bull-a te odlična party atmosfera. Naoružajte se dobrom voljom i od 22:00 sata zabavljajte se do dugo u noć u Phanasu na proslavi 17. godišnjice :)

Info i rezervacije stolova: 091 926 48 01

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO