mint1111

Zagreb je domaćin karizmatičnom DJ-u Nizozemcu William Djoku. Njegov set imamo prilike slušati u jednom od najljepših hrvatskih klubova, zagrebačkom Mintu u četvrtak, 17. studenog na posebnom We Love Sound partiju. Ovaj hrvatski brend omiljen je među zagrebačkom publikom posljednjih godina. „Nakon vrhunskog seta na ovogodišnjem Sonus festivalu s Michael Bibiem i Loco Diceom, ponosni smo što na We Love Sound eventu možemo pozdraviti Williama Djoka. Ovaj karizmatični nizozemski DJ i producent svoj će prvi nastup u glavnom gradu Hrvatske održati 17. studenog i jedva čekamo!" - izjavila je Lana Borić iz We Love Sounda.

Nakon gostovanja u kultnom klubu na Ibizi DC10, londonskom Printworksu i Fabricu, Dekmantel festivalu, zabavama na plaži Tulum u Meksiku ili Paris Fashion Weeku Djoko će u Zagrebu prirediti noć za pamćenje. Domaći majstor funka i groova - Pips i njegov kolega, osnivač i voditelj Contast radijske emisije - Yesh uvest će nas u nezaboravnu večer uoči praznika već 22 sata.

Kapacitet kluba je ograničen stoga ne propustite ovu posebnu glazbenu poslasticu i nabavite svoje ulaznice na vrijeme. U prodaji je ograničen broj early bird ulaznice po cijeni od 70 kn, nakon čega su e od120 kuna. Ulaznice se mogu kupiti putem linka: https://we-love-sound.com/we-love-sound-mint ili u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO