colic1707

Zdravko Čolić je jedan od onih glazbenika koji dominira scenom, koji je u prošlog godini čak šest puta rasprodao Star Arenu i jedini je kojemu je to i pošlo za rukom. Ako ste propustili priliku čuti neke od ovih velikih hitova, planirajte ljeto provesti na ljetnoj pozornici u Opatiji jer je vrhunski provod zagarantiran.

Savršeni omjer bezvremenskih klasika i odlične sinergije glazbenika s publikom bit će popraćeni njegovim najvećim hitovima kao što su: "Pusti, pusti modu", "Pjevam danju, pjevam noću", "Ti živiš u oblacima", "Ti si mi u krvi", "Merak mi je" i mnogi drugi.

Zdravko Čolić je samih početaka svoje glazbene karijere bio vrlo uspješan i njegovi nastupi su bili popraćeni velikim brojem obožavatelja, rušio je rekorde puneći dvorane, a čini se da se tradicija i nastavila.

Zapišite u svoje kalendare 17. srpnja 2021. jer godina brzo prođe, a spektakl koji će vam Čolić pripremiti pamtit će se i prepričavati još dugo!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO