back2508

RNB Confusion ekipa se nakon ljetne pauze vraća u Zagreb sa najboljim poklonom svojim fanovima, najkul partyijem na krovu Muzeja suvremene umjetnosti. Tradicionalni "Back 2 The City" skupit će sve dojmove ovog ljeta na tulumu sa pogledom na Zagreb zakazanim za subotu 02. rujna sa početkom u 16h. Oni koji su plesali sa nama na posljednjem MSU RoofTop partyiju znaju da je to događaj koji se ne propušta.

Po uzoru na rooftop partyije u New Yorku, Berlinu ili Londonu, RNB Confusion će ugostiti i posebne DJ goste koji će krov Muzeja za suvremenu umjetnost pretvoriti u najplesniji podij u Zagrebu. Zagrebačka prva dj dama DJ Rea, rezident RNB Confusion DJ Em Bee te specijalni gost, sarajevski dj virtuoz AHMAAD aka A SKITZO u subotu 02. rujna od 16h odvest će vas na zanimljivo glazbeno putovanje na kojem ćemo plesati sve do 00h.

Uz selekciju hladnog Becksa, Redbull i Jagera, za vaš potpuni užitak pobrinut će se kreativna ekipa iz "A 50 Burgers & Champagne bara" koji su za vas osmislili slasni gastro kutak bilo da ste ljubitelj burgera ili salata. Stoga, na krov vam savjetujemo da se zaputite praznog želuca.

Zbog što boljeg dnevnog ugođaja te plesa uz ljetni zalazak sunca, ekipa RNB Confusion-a savjetuje dolazak na krov MSU-a o 18 sati. After Party MSU-a održat će se iza ponoći u klubu Opera. Ulaz u klub Opera sa kartom od MSU partyija je besplatan.

Preko 70% ulaznica je razgrabljeno u rekordnom vremenu, a zbog ograničenog kapaciteta krova savjetujemo raniju kupnju kako ne bi propustili događaj o kojem će se najviše pričati.

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 70kn dostupne u A 50 Burgers & Champagne baru (Europski trg).

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO