kancelarija0307

S velikom radošću ovim putem želimo vam uputiti poziv te vas izvijestiti o jedinstvenom događaju koji će se održati u sklopu ugostiteljskog objekta Kancelarija Bar, dana 03.07.2021. godine s početkom u 18h. Modna revija „Žena" bit će sve samo ne tipična revija, a na ideju za ovaj inovativni koncept došli su već prošle godine Suzana Mužić, kreatorica brenda Lilium i Kristijan Bečeić, vlasnik Kancelarija Bar-a, no zbog pandemije njegova je realizacija morala pričekati.

Svoju sjedinjenu kreativnost ipak su uspjeli pokazati uređenjem unutrašnjosti bar-a za vrijeme lockdown-a kad su je lutke odjevene u Lillium kreacije pretvorile u pravi modni izlog.

Žena koja se osjeća dobro u svom tijelu lijepa je bez obzira na veličinu koju nosi, prigodu, stil i trendove, a upravo to želimo pokazati kroz modnu reviju koju će nositi žene različite dobi u kreacijama koje su pomno odabrane prema njihovoj osobnosti kako bi posebnost svake od njih još više došla do izražaja.

Za posjetitelje događaja u pripremi su mnoga iznenađenja, a večer će biti popraćena glazbom uživo u izvedbi riječke grupe Duo Brutalero kao i promocijom pića naših sponzora Vina Laguna te Aura rakija koja će svoje proizvode prezentirati atraktivnom pripremom hladnih napitaka iz svoje brendirane prikolice, posebno osmišljenih za ovu prigodu. Goste će zabavljati i plesna udruga RiDance, a svoje će modne komade predstaviti i Borša, Mara Li i Adriana Rajčić Design. Tvrtka PARKING TIM d.o.o. koja je specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje nekretnina (Facility Management) također je pokrovitelj događaja i ujedno je pružila svoju logističku pomoć, te usluge Web dizajna i Web hosting rješenja (Više na: https://parkingtim-hosting.com).

Promotivne cijene, dobar ritam i nasmijano osoblje dodatno će začiniti atmosferu, a naš će se organizacijski tim pobrinuti da ova večer za pamćenje prođe u odličnom raspoloženju svih prisutnih.

Događaj je već prepoznat kao osvježenje među zabavnim sadržajima koji se očekuju ovog ljeta te su ga najavile i popratile mnoge medijske kuće.

Rezervirajte datum i vidimo se 03. srpnja u 18h u Kancelarija Baru...

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO