miss0312221

U rovinjskom hotelu Lone jučer je sve prštalo od ljepote - razlog je izbor za Kraljicu Hrvatske 2022. za Kraljicu Svijeta. Kraljica Hrvatske 2022. je Irena Jakičić. Titula prve princeze, koja u slučaju odsustva Kraljice preuzima njene obveze, dodijeljena je Josipi Hadrović koja je uz to osvojila i lentu kraljice elegancije, a druga princeza postala je Ana Lambaša. Lucija Mišan  je ponijela titulu Kraljice osobnosti, Ema Široki ponijela je lentu Kraljice fotogeničnosti te je Ana Bakula osvojila titulu Kraljice medija.

Žiri je imao težak zadatak, čak njih 15 moralo je odlučiti tko će postati nova Kraljica Hrvatske: Odete Sapač, direktorica turističke zajednice grada Rovinja i predsjednica žirija, Zoran Krajinović, odvjetnik - odvjetničko društvo Krajinović i partneri, Ivanka Rajković, ravnateljica poliklinike Medikol, Zvonko Popović, vlasnik Kanaana, kralj čipsa, Vesna Žugović, ravnateljica poliklinike Veir, Martin Georg Cohn, gradonačelnik njemačkog grada Leonberga koji je pobjednici uručio lentu i cvijeće, Natalija Brkić, predsjednica Direkcije Kraljice Hrvatske, Juraj Mihaljević, Kralj Hrvatskih vina, vlasnik Iločkih podruma koji su proizveli vino i pjenušac Kraljica Hrvatske, Josip Grubeša, ministar pravde Bosne i Hercegovine, Paško Dodić, vlasnik Zlatarnice Dodić, Lennarta Spajić - aktualna kraljica Hrvatske, Mario Malović, Primarius, dr. specijalist opće i plastično rekonstruktivne i estetske kirurgije, Sanja Faber, predstavnica austrijskog brenda cipela Högl, Igor Franković, vlasnik i direktor radija Rovinj FM i Andrej Schilling, poduzetnik vlasnik brenda AQAVEL SKINCARE.

Zlata Mück Sušec i Mario Sedmak bili su zaduženi za vođenje svečanosti, a sve prisutne je zabavljao Giuliano Đanić, koji je svojim brojnim hitovima uljepšao samu manifestaciju. Osim njega, svoj nastup je imala i grupa Feminnem u prekrasnim haljinama salona vjenčanica Nikolina. Pored pjevačkih točaka, nastupila je plesna skupina Megablast.

Publici su se djevojke predstavile u nekoliko izdanja. U raskošnim vjenčanicama salona Nikolina koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske, potom u kupaćim kostimima  domaćeg brenda Pletix, te u svečanim i zavodljivim haljinama svjetske modne kuće Alyce Paris. Za siguran hod i udobne cipele pobrinuo  se poznati Austrijski brend Högl. Djevojke su nosile i naočale svjetski poznate modne kuće Sherii Hill.  Za svečane frizure finalistica, pobrinuo se frizerski salon Gea iz Rovinja, dok je make up talijanske škole mode i dizajna Callegari krasio lica finalistica. Tortu i slastice izradili je srednja strukovna škola Eugena Kumičića iz Rovinja uz mentorstvo profesorice gospođe Silvije Cah. Za izradu prekrasnih buketa bila je  zadužena cvjećarna Flower Shop S iz Pule, Poreča i Vrsara.

Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinuo se restoran Dario, a za piće dobrodošlice Darna iz Rovinja te za osvježenje pobrinula se naša domaća kuća vode Jamnica.

Za bogate nagrade se pobrinuo Vlasnik Kannana, gospodin Zvonko Popović, Kralj čipsa, najstarija vinarija Iločki podrumi vlasnika Juraja Mihaljevića, Kralja hrvatskih vina, za  divni nakit se pobrinula zlatarna Dodić, a za brigu i izgled finalistica pobrinula se Poliklinika Medikol, Poliklinika Rotim, Specijalna bolnica NeuroSpine, Poliklinika Veir te kozmetika Feniks. Službeni prijevoznik za ugodnu vožnju Kraljica Hrvatske je Brioni Pula.

Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, a o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja. Ovom prigodom organizatori izbora Kraljica Hrvatske su ekskluzivno najavili kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatski te najavili svjetski izbor u Hrvatskoj.

Tekst: Press
Fotografije: Josip Čekada

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO