boogaloo0505231

U sklopu koncertne promocije svog šestog studijskog albuma 'Master Blaster' Detour je pred prepunim klubom Boogaloo održao prošlog petka koncert za pamćenje. Tjedan dana nakon izlaska 'Master Blaster' publika je imala prilike po prvi put čuti uživo sve skladbe s najnovijeg albuma za kojeg kritika ne štedi riječi hvale gdje jedni ističu kako se radi o majstorskoj pop-ploči dok drugi naglašavaju kako je autor i producent Nenad Borgudan ponovo potvrdio svoj nevjerojatni talent za pop-melodiju i s nekim novim trikom postigao da Detour nakon toliko godina i dalje zvuči svježe, moćno i neodoljivo. Već od samog početka vidjelo se da je publika jedva dočekala ponovni susret sa svojim miljenicima koji su zadnji put održali svoj solistički koncert u Zagrebu prije pet godina.

Da se pazilo na svaki detalj govori i to da je koncept nastupa bio podijeljen u dva dijela, prvi u kojem je predstavljen aktualni album gdje su članovi benda bili obučeni u već sad prepoznatljivim odijelima s Dore koja su bila i vizualni identitet koncerta, te drugi dio koji je bio obilježen šljokicama, ležernijim outfitom, te opusom iz ranije faze Detoura. Koncert je očekivano otvorila pjesma 'Master Blaster' pobudivši odmah oduševljenje u klubu što se nastavilo kroz izvedbe singlova 'Slavlje', 'Nekad je bilo bolje', 'Hawaii', 'Šarena', 'Klaun', te aktualnog singla 'CSI:Lastovo'.

Setlista se, kako je i bilo najavljeno, dotakla i pjesama iz faze Yammata, kao i neizostavnih pjesama poput 'Plešem sama', 'Biram', 'Bez tebe', 'Snijeg', 'Zaljubila sam se', 'Mjesec', 'Tvoje lice se dogodilo' koje su atmosferu u Boogaloou dovele do usijanja.

Detouru su u raskošnoj produkciji i zvučnoj slici pripomogli i gostujući glazbenici Andrej Jakuš na trubi i Ozren Žnidarić na saksofonu, Ante Prgin Surka na perkusijama, Luka Geček iz Mayalesa na gitari, te Žarko Hajdarhodžić na flauti.

Sama večer bila je vrlo emotivna i za Ivanu Giove Radan i Lauru John, vokalistice Detoura, kojima je ovo bilo prvo službeno koncertno predstavljanje zagrebačkoj publici i koje su se sa svojim besprijekornim izvedbama sjajno nadopunile s Nenadovim vokalom. Odlično raspoloženu i rasplesanu publiku oduševila je njihova energija i prpošnost na stageu, a nakon energične izvedbe 'Zaljubila sam se' publika je očekivano pozvala Detourovce na bis.

Tekst: Press
Fotografije: Ante Gugić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO