foodballerka1106211

Nakon popularnih Fuliranja i Zagreb Burger Festivala, kreativna agencija Kokoš ili jaje otvorila je po četvrti put festival Foodballerku. Posjetitelje je odmah u startu rasplesao Dino Dvornik Tribute Band i osjetio se duh starog normalnog. Plato Tuškanac je od 11. lipnja do 12. srpnja domaćin veseloj družini koja dovodi plesače, DJ'e, Chefove i obećava odličnu zabavu. Djeca će uživati u svom kutku, uz posebne sadržaje nedjeljom - nastupe dječjih zborova i radionicu graffita s Krešimirom Golubićem. Četvrtak je rezerviran za plesnu večer Nicolasa Quesnoita i Ksenije Plušćec Quesnoit iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas. Ljubitelji nogometa moći će pratiti utakmice hrvatske reprezentacije na velikom ekranu. Gdje je sport - tu je i Lidl, uvijek uz reprezentaciju i naše navijače! Zato je Lidl Hrvatska ponosni sponzor Foodballerke 2021., a Grill & Chill kutak omiljeno mjesto najvatrenijih navijača.

Foodballerka i moda vole se javno pa će posjetiteljice na dva buvljaka naših poznatih influencerica moći potražiti i svoju omiljenu kombinaciju. U ponedjeljak,14.6 August XVI i Dorica 505 ponudit će svojim followerima atraktivne modne komade, a ponedjeljak 21.6 rezerviran je za Izabelu Rakonić i Ania_ddd, koje će dovesti modna osvježenja u zelenu oazu.

Svakoga dana prisutne će zagrijavati i dvadesetak DJ'a, a među njima i Ozren Kanceljak Kanca, Pepi Jogarde, HrwoE i Robert Mareković. Bit će tu pop beatova, vrućih latino ritmova, bluesa, rock uspješnica, za svakoga ponešto. Po prvi put na festival stiže Gypsi Swing Sindikat. Izvode glazbu 30'ih i 40'ih godina prošlog stoljeća i najavljuju odličnu svirku.

Zadovoljna nepca posjetitelja jako su važna i zato su se i Chefovi jako potrudili. Marko Palfi (Asian Garden) stiže s azijskim fusion specijalitetima, Mate Janković (Institut za burgere) s ponosom predstavlja tri nova burgera, El Toro ostaje vjeran latino okusima, a indijski restoran Namaste dovodi indijske gastro delicije.

Udruga Chef Kuha Doma, koju svi poznaju zbog iznimnog doprinosa tijekom potresa u Petrinji, s mladim kuharskim snagama priprema gurmanske sendviče - idealne uz gledanje utakmica. Robert Hromalić (Le Kolač) ponovno je povisio slatku ljestvicu pa stiže s novim kolačima i po prvi puta predstavlja na Foodballerki nove originalne sladoledne okuse kao što su matcha zeleni čaj, yuzu / limun, mascarpone / malina, sorbet od bijele čokolade i griotta, a ima toga još. Osim ića na Foodballerki su svoje mjesto, u izvedbi cocktail barova by A most unusual garden, Gingle Bellsa i Foodballerke pronašla i atraktivna pića, od koktela, ginova pa do dobro nam poznatih zlatnih i tamnih aromatičnih kapi. Ove je godine i Karlovačko Korner dio Foodballerke, omiljene destinacije ljubitelja nogometa i piva, a zasigurno će mnogi posjetitelji ovog dinamičnog festivala uživati u dobrom nogometu i strastveno navijati među svojima uz hladno Karlovačko.

Svratite na zeleni Tuškanac i u ugodnoj hladovini u dobrim vibrama, druženju i zalogajima, zaplešite i neka vam nebo bude granica.

Radno vrijeme Festivala je radnim danom od 14h do 23h, a vikendom od 11h do 23h.

Tekst: Press
Fotografije: Sandro Sklepić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO