rujanfest1309191

Sinoć je zagrebački Bundek, "pucao po šavovima". Ovogodišnje otvorenje Rujanfesta, posjetilo je više od 30.000 ljudi, što je ujedno i rekordan broj posjetitelja koji su uživali u svojim omiljenim izvođačima.

Neopisivu euforiju i zabavu za pamćenje, priredili su Jala Brat i Buba Corelli, na čijem nastupu je vladala iznimno pozitivna atmosfera. Na njihovom je nastupu publika pjevala u glas  svaku pjesmu, od riječi do riječi, a najveći Fest šator je doslovno „pucao po šavovima“. Atmosferu je dodatno zagrijao uvijek izvrstan Željko Joksimović, dok je Joško Čagalj - Jole napravio feštu i zabavio sve prisutne za sam kraj večeri. Na Open-air pozornici, svoje je obožavatelje oduševio popularni Edo Maajka, a zabave nije nedostajalo ni među publikom Dejana Matića. Svi izvođači su prepunili svoje šatore, jednostavno nisu svi posjetitelji mogli stati unutra.

Raznolika ugostiteljska ponuda prostire se na rekordnih 2.500 m2 te nuditi raznolike specijalitete svih hrvatskih regija, oko čije pripreme brinu vrhunski kuhari. Na ovogodišnjem Rujanfestu, nalazi se i najveći lunapark u Hrvatskoj te brojni drugi sadržaji vrijedni dolaska na Bundek.

Ovogodišnji Rujanfest, mjesto je gdje se može pronaći glazba za svakoga i cijena ulaznice koja je svima pristupačna, a prvi prepun dan, dokaz je istome. Ulaz do 18:30 sati je besplatan svaki dan, a nedjeljom cijeli dan. Redovna ulaznica košta 35kn, a za koncerte na Fest stage-u, mogu se kupiti VIP ulaznice u sustavu Eventima.

Tekst: Press
Fotografije: Demjan Rožman

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO