metropolis0202191

Da publika i dalje voli 90te pokazao je sinoć odličan tulum u punom Metropolis clubu, gdje su se sinoć iz sveg grla  pjevali najveći hitovi iz toga razdoblja. Večer su počeli DJ-i, a sudeći po plesnoj atmosferi dalo se naslutiti da je to tek zagrijavanje za dance kraljice koje dolaze. Prva je sa plesačicama nastupila Minea. Odmah su se na „Rano" ruke podigle i krenuli su hitovi. Užarena atmosfera bila je na pjesmi Vrapci i komarci, a mnogi iz publike htjeli su zapjevati sa njom. Uslijedili su hitovi Good boy, Sija sunce, Da me oće Stipe, Uberi Ljubicu, a publika ih je iako su nastali u devedesetima znala skoro sve.

Minea je nastupila sa svojim nekadašnjim plesačicama koje su je pratile na turneji u tom razdoblju, a same su pokazale da se još sjećaju koreografija sa kojima su nekada nastupale.

Nakon Minee nastupila je IBEE Ivana Banfić. Uletivši u svemirskoj haljini sa nekad popularnom mikrofonkom na glavi odmah je publiku bacila u pravu disko atmosferu. Krenula je sa dance hitom Predaleko kojega je napisao Dino Merlin, a poslije nastavila sa Šumicama i ostalim hitovima. Delirij je nastao kada je zapjevala godinama, orilo se iz svih grla u prepunom klubu. Nakon toga na pozornicu je došao Mario Rucner i sa njom izveo zajednički hit 300 km/h, koji se već dobro vrti po regionalnim disko klubovima, a poslije iznenadio publiku izvevši dance singlove na violi uz DJ-a.

Nakon kraćeg dance klasičnog putovanja, kroz publiku se prišuljao poseban disko mag sa radiom na glavi. Publika je plesala sa njim, a doktor za pravu disko muziku popeo se na binu i sa Ivanom Banfić i Tomislavom Tržanom izveo njihov novi hit Vrati me u disko, rasplesavši cijeli klub. Da vesela ekipa vratila je sve prisutne u disko i kao što je i u najavi obećala dobro ih rasplesala.

Odlično raspoloženje i ples do sitnih sati se nastavio, a mi smo sigurni da su publici itekako falili veseli dance ritmovi. Metropolis club nastavlja program u još žešćem tempu uz energične ritmove kralja funka Dine Dvornika 23.2.2019., gdje će službeni Dino Dvornik tribute band predvoditi fantastični Mario Huljev.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Lutring

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO