metropolis3110191

Spoj maštovitosti kostima i fantastično uređenje Metropolis cluba i ove godine nisu iznevjerili sve poklonike Halloween partija. Bilo je tu svakakvih strašnih stvorenja prilagođenih ovoj temi, a i muzički odlično popraćeno biranim stvarima sa DJ pulta. Harry Potter Halloween party okupio opet mnoštvo posjetitelja i pružio fantastičnu zabavu.

Vještice, demoni, zombiji, vukodlaci likovi iz Harry Pottera, te jezivo dotjerane princeze, vojnici pa čak i tri jezivo simpatične gejše. Maštovitost kostima kretala se u nikad originalnije uređenom Metropolis clubu. Od samo ulaza gdje je Mick Jagger umotan u paučinu, do svakog detalja po klubu i groblja na mix pultu na kojem su strašno dobro vladali vampiri DJ-i, do zombija konobara. Čak ni wc-i nisu bili „pošteđeni" halloween looka. Plesnjak je započeo uz svima poznate hitove i nastavio se do ranojutarnjih sati, a dobru glazbu su povremeno prekidale dodjele nagrada za najbolje kostime te izvlačenje tombole. I ovogodišnji Harry Potter Halloween party pružio je noć lude zabave i  ispunio Metropolis club čistom magijom.

Moramo priznati da je ekipa iz Ministarstva magije i Metropolis cluba napravila opet odličan skok u jezive Odaje tajni i strašno dobru atmosferu u opet punom klubu.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Lutring

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO