metropolis1611191

Odličan tematski rođendanski party Osamdesetih u Zagrebu i live nastup pop legendi Denis & Denis privukao je publiku svih generacija. Tražila se opet karta više za veliki tulum Osamdesetih u Zagrebu i live nastup dvojca Denis & Denis, koji je bio par dana prije samog početka rasprodan.

Riječke electro pop legende Denis & Denis počeli su s radom 1982. godine, a njihov prvi album "Čuvaj se!" spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila osamdesete. Sastav Denis & Denis je vrlo brzo postigao uspjeh, za što su bili zaslužni efektni demo snimci i Marinin seksipilan vokal. Popularni hitovi "Program tvog kompjutera, Ja sam Lažljiva, Voli me još ovu noć, Oaza snova, Soba 23" i drugi postižu veliki uspjeh, a kako su i zvukovno bili iznad svog vremena, njihove hitove i dan danas publika rado sluša i pjeva. To se pokazalo i sinoć kao i odličan Marinin nastup. Kao u osamdesetima uletjela  je energično na pozornicu i odmah šarmirala publika koja je sve hitove s njom pjevala u glas. Denis & Denis u Metropolis clubu nastupio je u originalnoj postavi i oduševio krcat klub. Marina Perazić je pokazala kako vlada i kako se stapa s publikom, ulazeći na momente u prve redove i pjevajući sa obožavateljima.

Njihove hitove pjevala je publika svih generacija jer uz publiku koja je osamdesetih godina po diskačima našlo se tu i mlađih generacija. Uslijedili su opet bisevi pa čak i popularan hit "Kolačići" iz Marinine solo karijere na koji je cijeli klub skakao, a nakon odličnog nastupa Denis & Denis publika je velikim vriskom i pljeskom pozdravila Marinu Perazić i Davora Tolju i prebacila se na ritmove muzike za ples i odličan program grupe Osamdesetih u Zagrebu. Birali su se najljepša cura i najljepši dečko, dijelile majice i nagrade i plesalo do jutarnjih sati. Možemo opet slobodno reći da je iza nas još jedan odličan tulum i live koncert. A da se dobra atmosfera i dalje nastavlja svjedoči i veliki interes za božićno izdanje The Real ABBA experience 14.12.2019., veliko božićno izdanje hitova ABBE u autentičnoj  izvedbi Abbazie, za koje su mnogi posjetitelji još ljetos izrazili želju klubu da se ponovi.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Lutring

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO