medvedgrad0207221

 
Koncert grupe Silente održan na rasprodanom Medvedgradu ispred tisuću ljubitelja ove dubrovačke rock grupe dugo će se pamtiti. Krcat prostor tvrđave oduševljeno je dočekao jedan od najbrže rastućih bendova regije koji je ovim putem predstavio novi album. Bio je ujedno ovo i posljednji događaj proljetno - ljetnog dijela novog projekta "Iznad Zagreba" na kojem su također održani BHS partiji, koncert Ansambla LADO i Jazziana Croatica Borne Šercara, Lolipop, Complex, radionice Školske knjige i brojni drugi sadržaji. Centar za posjetitelje Medvedgrad pokazao se kao izvrsna lokacija u toplim danima za brojna događanja.

Nastup dubrovačkog benda bio je rasprodan danima unaprijed, a bio je to uvod u magičan susret s vjernom publikom koja ih prati od početka karijere, kao i s novim fanovima. Silente je kroz više od dva sata svirke predstavio dugoočekivani studijski uradak "IV", a sjajna koncertna promocija novog četvrtog albuma bila je i prilika čuti neke od najpoznatijih hitova benda. Na subotnjem nastupu pred krcatim prostorom i sjajnom publikom bend je superiorno proletio kroz nove pjesme i presjek karijere, a fantastična atmosfera vladala je tijekom cijelog koncerta.

"Bend je apsolutno oduševljen lokacijom i atmosferom na Medvedgradu. Ovakvi nastupi su jako rijetki i komplicirani za izvesti, ali kad smo vidjeli sve te ljude i kad je koncertna magija krenula jasno nam je odmah bilo da će to biti večer za pamćenje. Drago nam je da smo to spojili s objavom novog albuma jer bolju koncertnu promociju albuma nismo mogli zamisliti. Hvala organizatorima koji su nas gore doveli i hvala našim fanovima koji su se potrudili da budu dio ovog nezaboravnog koncerta. Volimo vas puno i vidimo se sljedeći put." - poručuje Silente nakon nastupa na događaju "Iznad Zagreba".

Hvaljeni novi album Silentea donosi deset pjesama, sve tekstove napisao je Sanin Karamehmedović, glazbu i aranžmane potpisuje Tibor Karamehmedović, a glazbeni producent albuma je Nikša Bratoš. Mediji hvale album na kojem, kažu, ljubav dolazi u savršenim dozama, a za bend poručuju da im je dugovječnost zagarantirana. Novi album s kojeg su već predstavljeni singlovi "Navečer se srca lome", "Mene moje uši lažu", "Nikada ovako", "Poljubi me za kraj" kao i "Idi" već je dostupan na svim streaming servisima, a u prodaju ide i CD izdanje.

Silente čeka jedno od koncertno najaktivnijih razdoblja, a nastup na tvrđavi Medvedgrad bila je samo jedna od početnih stanica dugog popisa i prvih ljetnih nastupa na kojima će bend predstaviti novi album. Silente tako već 15. srpnja nastupa u Rijeci, dan nakon u Tjentištu u BiH, 22. srpnja su u Betini, a dan nakon u Kutini. Srpanj završavaju nastupima u Šibeniku 28., Kukljici 29. i Klisu 30. dana u mjesecu. 6. kolovoza su u Trogiru, 7. u Metkoviću, a dan nakon u Bibinju. 13. kolovoza Silente nastupa na domaćem terenu u Dubrovniku, a 15. kolovoza bend stiže u Molve. U Osijek bend dolazi 19. kolovoza, 20. su u Matuljima, a dan nakon u Herceg Novom, dok mjesec završavaju u Novalji 26. i Zadru 27. kolovoza.

Projekt "Iznad Zagreba" nastavlja se u kolovozu i rujnu.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO