magic2311181

Koliko smo dugo čekali na ekskluzivni urbani zagrebački klub? Sudeći po velikom interesu za prvi vikend Magica - dugo. Glumice Bojanu Gregorić Vejzović, Kristinu Krepelu i Petru Dugandžić na plesnom podiju ne viđamo baš često. Novi zagrebački klub, koji po svemu diže letvicu zabave u gradu, već je prve večeri imao priliku ugostiti stotine rasplesanih gostiju.

Plesni podij kluba, koji se nalazi u sklopu hotela Sheraton, bio je prava pozornica svima koji su se zaželjeli urbane zabave na jedan posve novi način. Velika je gužva vladala na samom ulazu, kao nekada kad se čekalo u redu za American bar, Zagrepčanima omiljeno mjesto zabave, a u kojem se danas nalazi Magic. Mnogi su došli vidjeti klub i probuditi neke stare uspomene. Dočekalo ih je novo zdanje, u duhu današnjeg vremena. Kako i priliči najboljem klubu u gradu, s vrhunskim osobljem i uređenjem koje ostavlja bez daha.

Uređen po feng shui metodi, Magic zavodi na prvu. Baršun, visoki sjaj i urbana glazba vode nas na jedno novo putovanje. Prolaskom kroz recepciju na kojoj nas dočekuju nasmiješene domaćice, ulazimo u skladno uređenih 550 m2 prostora koji nam na svakom koraku nudi ugodu i zabavu. Središnji ovalni bar okružuju prostrani separei koji svojim položajem daju dovoljno intime svakom društvu, a opet odaju dojam zajedništva. Plesni podij smješten je u sredini i garantira dobar visibility cijelog prostora. Privatni VIP prostori nalaze se u nastavku kluba.

U danima slavlja koji su pred nama, zasigurno, novo će nam omiljeno mjesto postati upravo ovaj klub. Konačno, jedna nova urbana oaza u koju ćemo s veseljem povesti društvo i goste koji nam dolaze.

Tekst: Press
Fotografije: Filip Popović i Matej Rebernišak

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO