lauba3110221

Dia de los muertos definitivno je najbolji hrvatski halloween doživljaj. Više od dvije tisuće rasplesanih gostiju uživalo je na tradicionalnom BSH eventu u zagrebačkoj Laubi. Nizozemska DJ zvijezda Joris Voorn, te domaće snage Aldo Moro i Pablo Panda, uz izvrsnu produkciju podigli su ljestvicu zabave u Hrvatskoj na viši nivo. Danima se pripremalo za ovaj događaj koji je postao svojevrsna galerija likova iz naše mašte. Na plesnom su se podiju tako mogli susresti superman, svećenik, liječnici, ali i replika Kim Kardashian s Met Gale.

Dan mrtvih ili na španjolskom Dia de los muertos je praznik koji se tradicionalno slavi prve dane studenog, ovisno o području, a najpoznatiji je u Meksiku te drugim mjestima gdje ga štuju ljudi iz Meksika. Iako je povezan s kršćanskim sjećanjima, ima mnogo manje svečani ton i više se prikazuje kao praznik slavlja. Uključuje okupljanje obitelji i prijatelja kako bi odali počast preminulima uz šaljiv ton. Njega su posljednjih godina prihvatili i Zagrepčani i njihovi gosti tako da je upravo ovaj party postao događaj koji se ne propušta.

Joris Voorn je pak pokazao zašto je jedan od najtraženijih DJ-a elektronske glazbene scene.  Nizozemski je umjetnik koji predstavlja underground i techno na globalnoj pozornici. Prije Zagreba, ovog je ljeta nastupio na BSH partiju u istarskom Cave Romane. Nastup na spektaklu Dia de los muertos dugo će se pamtiti.

Najstrašnija zagrebačka noć tako je uz brojne maštovite maske bila ispunjena svjetskim hitovima, a atraktivna scenografija i posebno uređeni prostor Laube, kuće za ljude i umjetnost, upotpunili su doživljaj najuzbudljivijeg višeosjetilnog putovanja koje ste ikad „preživjeli". BSH u idućim tjednima nastavlja proslavu devet godina uspješne organizacije glazbenih događanja uz koje su postali vodeći hrvatski glazbeni plesni brend.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Edge

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO