schmeck0712181

Zagrebački advent sve je topliji i veseliji. Kupola Schmeck ugostila je svjetsku DJ zvijezdu Gramophonedzie koji je napravio pravi show za 150 sretnika koji su uspjeli ući u ovo zdanje koje uređenjem podsjeća na neka lijepa stara vremena. Marko Miličević u svjetski DJ vrh probio se 2010. godine velikim hitom „Why Don't You“ koji se i danas izvodi na vodećim svjetskim festivalima i klubovima. Zagrebačka ga publika dobro poznaje, to su pokazali i ovog vikenda. Brojni gosti koji su pristigli u Zagreb nisu mogli vjerovati kog su ugledali za DJ pultom kupole koja je u samo nekoliko dana od otvaranja adventa postala jedno od najpopularnijih mjesta.

Schmeck predstavlja najnoviji koncept fuliranja sa stilom. Grijana kupola smještena na Fuliranju na Strossmayerovom trgu i nešto je sasvim novo što ćemo doživjeti na ovogodišnjem zagrebačkom adventu. Totalno otkačeno uređenje sa starinskim štihom iz prošlog stoljeća jednostavno je neodoljivo svim generacijama. Ljuljačke, stari bicikli koji vise s krova kupole, razne vinyl ploče, klavir koji vikendom služi kao stol za DJ-a te još mnoštvo detalja zaintrigirat će vas na prvi pogled.

Koncept Schmecka je omogućiti pružiti posjetiteljima da probude u sebi pravu gospodu. Uz Schmeck ime organizatori ideje često koriste Social Club. Social Club se koristi upravo iz razloga što organizatori žele pružiti Zagrebu mjesto gdje se živi i dolazi svaki dan, gdje se druže sve generacije. Mjesto gdje vikend ne počinje u petak. Mjesto gdje vikend nikad ne završava.

Iako je Schmeck uglavnom fokusiran na internacionalni program i koncept, organizatori nisu propustili pružiti i domaći dio priče pa će tako 20. prosinca predbožićni koncert održati Klapa Kampanel. Najpopularniji zagrebački party BSH održat će se 15.12. Počinje s pucnjem gričkog topa (u podne), a tu je i veliko druženje za Badnjak na kojem će se ispred kupole kuhati bakalar i druženje za staru godinu.


Tekst: Press
Fotografije: Dino Ninković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO