danijela2410191

Prepuna koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog više je od dva sata pjevala u glas s Danijelom Martinović te njenim gostima Petrom Grašom, Izabelom Martinović i Gellato Sisters. Koncertna turneja Neopisivo održala se u organizaciji Zaklade „Hrvatska za djecu“. Prikupljena su sredstva za Hrvatski savez za rijetke bolesti.

“Rijetki inspiriraju! Ostavi trag! To je krilatica saveza i mi smo zaista bili inspirirani i poželjeli ostaviti trag. Novorođenački probir je konačni cilj naših aktivnosti. Naime, testiranje sve novorođene djece odmah po rođenju na rijetke bolesti obvezatna je mjera zdravstvene zaštite od 1979 god. zahvaljujući kojoj su spašeni životi više od 500 djece. Nadamo se da ćemo prikupljenim sredstvima omogućiti uključivanje većeg broja rijetkih dijagnoza u obvezno testiranje jer jedino pravodobnim postavljanjem dijagnoze i početkom liječenja možemo spriječiti trajne posljedice na zdravlje oboljelog djeteta a ponekad i smrt!” - izjavila je Upraviteljica Zaklade Renara Gubić.

Dvosatni koncert bio je presjek Danijeline karijere. Nezaboravno glazbeno druženje započelo je pjesmom „Jednu za ljubav“, a nastavilo se nizom hitova i bogate Danijeline karijere. Poseban trenutak bila je i izvedba pjesme Svileni  koju je Danijela pjevala uz Gelato Sisters, a čijom je izvedbom obilježeno 30 godina ovog hita uz koji smo svi odrasli. Poseban gost koncerta Petar Grašo hitovima je podigao publiku na noge, a zajedničkom izvedbom pjesme Najdraže moje Danijela i Petra rasplakali su mnoge u publici. Poseban dar koncerta bio je nastup Danijeline sestre Izabele koja je emotivnom posvetom odala priznanje sestri. Kroz program nas je vodila Ljiljana Vinković.

Posebni produkcijski elementi bili su dodatno iznenađenje za publiku. Također, Danijelin styling oduševio je prisutne. Glazbenica je nastpila u četiri kombinacije, dvjema večernjim haljinama dizajnerice Gabrijele Kanižaj te neobičnoj scenskoj kombinaciji koje potpisuju Koka Banovec i Tea Jurilj.

U koncertu su uživale i brojne osobe iz društvenog života poput Renate Margaretić Urlić - izaslanice Predsjednice RH, savjetnik predsjednice Republike Hrvatske, g. Mate Granić, savjetnika Predsjednika Crne Gore Borisa Bastijančića, državnih tajnica Marije Pletikose, Sanje Putice, Nevenke Benić, rektora Sveučilišta u Zagrebu, g. Damira Borasa, saborskog zastupnika Ivana Ćelića, i ostalih visokih dužnosnika, ali i Tončice Čeljuske, Renate Sopek, Viktorije i Dina Rađe i Dalibora Petka.

Koncert Neopisivo održava se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića te Gradske skupštine Grada Zagreba. Partneri koncerta su: Müller, Radix, Podravka, JANAF, Agroproteinka, Auto Hrvatska, Končar i ZAMP, a medijski pokrovitelji su: Hanza medija i Narodni radio.

Tekst: Press
Fotografije: Filip Popović i Marko Lorenz Baslov

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO