hala2309221

 
DJ zvijezde Loco Dice, Indira Paganotto, Archie Hamilton svojim su nastupima razvedrili početak jeseni u Zagrebu. Spoj vrhunske glazbe, zvuka, scenografije i višesatnog plesa u zagrebačku su HALU donijeli pravi svjetski spektakl koji je više od tisuću oduševljenih posjetitelja iz Hrvatske i regije ostao u najljepšem sjećanju.

Na velikom plesnom podiju ispunjenom do posljednjeg mjesta, posebnu je pažnju zaokupila najveća zvijezda ovog događaja, njemački DJ tuniskog podrijetla, Loco Dice. Ovaj miljenik hrvatske publike koji svakog vikenda nastupa na drugoj strani svijeta i ovog je puta pokazao snažnu energiju dostojnu svjetskog glazbenog umjetnika te tako još jednom potvrdio svoje mjesto u We love Sound obitelji čije nastupe uvijek iznova s nestrpljenjem iščekujemo.

Setovi Španjolke Indire Paganotto koju je u Hrvatskoj prvi ugostio upravo We Love Sound ispunili su HALU zaraznom plesnom energijom i pokazali zašto se ova atraktivna umjetnica iz dana u dan penje i približava elitnom društvu svjetskih DJ-eva. Utjecajni producet i DJ Archie Hamilton u svom prepoznatljivom stilu priredio je nezaboravno putovanje uz pjesmu i ples, a glazbenu večer otvorio je i zatvorio zagrebački DJ Mario Herjavec Herya čija vizija undergrounda pruža jedno savim novo iskustvo.

Plesnom spektaklu posebnu je čar dala produkcija koja uz zavidno ozvučenje, svjetlosne i specijalne efekte We Love Sound party priče izdvaja od ostalih i pretvara u nestrpljivo iščekivana uzbuđenja kojima se uvijek iznova veselimo.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO