gallery1506191

Godinama najpopularnije mjesto najboljih provoda, noćni klub Gallery ponovno je i ove ljetne sezone otvorio svoja vrata te svoju vanjsku terasu s bazenom pretvorio u pravu klupsku oazu. Prvi gosti imali su priliku ove subote uživati u glazbenom spektaklu grupe Connect, gdje su se do ranih jutranjih sati pjevali stari i novi hitovi jedne od najpopularnijih hrvatskih hip hop grupa.

“Posljednje vrijeme većinom provodimo u studiju, gdje smo već u završnoj fazi rada na novom albumu, pa nas je ovakav nastup koji smo večeras održali napunio pozitivnom energijom i velikom snagom za dalje. Uvijek smo voljeli graditi mostove i povezivati se s brojnim našim kolegama. Našoj publici uvijek nastojimo pružiti nešto novo i uzbudljivo, a to je sasvim sigurno djelomična tajna naše dugogodišnje međusobne ljubavi koju smo i večeras pokazali.” - zaključili su neposredno nakon održanog koncerta Ivan Dražić Dragi i Jura Blažević te dodali “Ljeto će nam biti radno, ispunjeno koncertima u brojnim hrvatskim gradovima. Uvijek imamo vremena za odmor, no s obzirom da radimo posao koji volimo odmor nam nije nužno potreban.”

Dečki su već 29. lipnja u Subotici, 5. srpnja u Sarajevu, a domaća publika može ih slušati već od 7. srpnja u Poreču kada dolaze u sklopu Rise Up festivala održati još jedan u nizu spektakularnih koncerata.

Vruće ljetne noći u klubu Gallery nastavljaju se već od srijede, 19. lipnja kada u goste stižu regionalne zvijezde Buba Corelli i Jala Brat. Petak. 28. lipnja rezerviran je za ljubitelje R’N’B glazbe. Vrhunski urbani zvukovi uvući će vam se pod kožu i prikovati vas za najljepši plesni podij do ranih jutarnjih sati. Atmosferu će dodatno zagrijati regionalna zvijezda Gazda Paja čiji su dobro poznati hitovi Čke beogradske, Daj mi vina i brojne druge nezaobilazni dio najboljih ljetnih provoda.

Vrhunac ljetnih partija u Gallery klubu očekuje nas u subotu, 6. srpnja na White partiju. Vrhunska glazba, atraktivni performeri, zavidna produkcija, posebno uređenje i specijalni efekti samo su dio bijele party čarolije koja će obilježiti ljetnu subotnju noć u srcu Zagreba. Za vruće ritmove pod vedrim nebom tu je prekrasna vanjska terasa s bazenom koja također ne zaostaje sa svojih impresivnih 400-tinjak m2 i u vrućim ljetnim danima omogućava vrhunsku zabavu!

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Žaja

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO