h2o2512191

Mlada i vesela Andrea Šušnjara zajedno sa grupom Magazin i ove je godine priredila tradicionalni, jubilarni koncert, a posjetitelje zagrebačkog kluba H2O i ove godine počastila je dobro nam znanim starim hitovima, plesom i veselom energijom koje u ovo slavljeničko doba ne nedostaje.

Zagrebački klub H2O i splitsku najdugovječniju grupu Magazin veže posebna ljubav pa je ovo već njihov deseti zajednički Božić koji provode pjevajući i uveseljavajući mnoge zagrepčane brojnim novim i starim hitovima poput Oko moje sanjivo, Balkanska ulica ili Još se ne bi udala.

“Božić je za mene poseban blagdan. Iako ga provodimo na bini i radno, naša zagrebačka publika uvijek nam daje posebnu energiju i zajedno tvorimo savršenu sineriju od koje već puno desetljeće neodostajemo. Ovaj nas koncert u klubu H2O napuni posebnom dozom pozitive koja nam je baš potrebna za kraj godine. Ovdje se već osjećamo kao kod kuće, a to nam je najbolji pokazatelj obostrane ljubavi nas i naše zagrebačke publike.” - istaknula je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara te zaželila svima uspješnu Novu godinu punu ljubavi, zdravlja, veselih koncerata i pjesme te putovanja.

Grupu Magazin do kraja godine čeka još koncert u Vodicama, a nakon toga Andrea Šušnjara zajedno sa svojim dečkom odlazi na putovanje van Hrvatske kojem se neizmjerno veseli. Ono što je sigurno je iduće tradicionalno druženje grupe Magazin i zagrebačke publike u klubu H2O koje se nastavlja već idućeg Božića.

Tekst: Press
Fotografije: GITZ Production

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO