Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Club H2O Zagreb - Ladies Night - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. lipnja 2019. god. u 00:11

 

U subotu je u Clubu H2O u Zagrebu bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra, u posebnoj večeri naziva "Ladies Night". Club H2O nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Središte zabave H20 najavljuje vrhunske provode uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Enter The Groove - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. lipnja 2019. god. u 00:09

opera080619

 

U subotu u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Enter The Groove party. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Summer terrace opening - 07.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 13. lipnja 2019. god. u 00:04

 

Nakon niz odličnih partyja, ludih vikenda i sjajnog odaziva publike Gallery Club u petak je priredio tulum godine, svečano otvorenje terase. Za vruće ritmove pod vedrim nebom zaduženi su bili DJ Crown i live sax performance by Prodjo, koji su sve rasplesali najnovijim ljetnim hitovima. Djelić atmosfere pogledati možete na našim fotografijama.


Opširnije...
 
Club H2O Zagreb - Milica Pavlović - 07.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. lipnja 2019. god. u 23:59

 

U prepunom Clubu H2O odlične ekipe, nastupila je u petak Milica Pavlović. Neprolazni hitovi ispunili su u petak H2O. Pjevanje, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivu Milicu.


Opširnije...
 
Opera Club Zagreb - Billionaire - 07.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 12. lipnja 2019. god. u 23:55

opera070619

 

U petak u prepunom Klubu Opera u Zagrebu održao se je Billionaire party powered by Miller. Mnogobrojna ekipa zabavljala se je u odličnoj atmosferi koja je konstantno bila na samom vrhuncu. Zabava je trajala do sitnih noćnih sati.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 451

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.