Foto - Zagreb

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Medvedgrad - Grupa Silente - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. srpnja 2022. god. u 09:23

medvedgrad0207221

 
Koncert grupe Silente održan na rasprodanom Medvedgradu ispred tisuću ljubitelja ove dubrovačke rock grupe dugo će se pamtiti. Krcat prostor tvrđave oduševljeno je dočekao jedan od najbrže rastućih bendova regije koji je ovim putem predstavio novi album. Bio je ujedno ovo i posljednji događaj proljetno - ljetnog dijela novog projekta "Iznad Zagreba" na kojem su također održani BHS partiji, koncert Ansambla LADO i Jazziana Croatica Borne Šercara, Lolipop, Complex, radionice Školske knjige i brojni drugi sadržaji. Centar za posjetitelje Medvedgrad pokazao se kao izvrsna lokacija u toplim danima za brojna događanja.


Opširnije...
 
Ritz Club Zagreb - Red Light District - 24.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 01. srpnja 2022. god. u 12:39

 

Petak je u Ritz Clubu u Zagrebu donio nevjerojatan spoj glazbe i ugođaja uz večer nazvanu Red Light District. Atraktivne plesačice zaludile su publiku svojim plesom u prepunom Ritz Clubu. Za vruću glazbu na plesnom podiju zadužen je bio DJ Dancho.


Opširnije...
 
Hotel Esplanade - 2. rođendan podcasta Ane Radišić - 21.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. lipnja 2022. god. u 18:16

ana2206221

 

Zagrebački Hotel Esplanade, točnije Oleander terasa, u utorak navečer vrvjela je pozitivnom atmosferom, najboljom glazbenom podlogom i brojnim gostima koji su slavili drugi rođendan podcasta Ane Radišić. Kad je 2020. godine, u jeku pandemije, televizijska voditeljica i urednica te kreativna producentica Ana Radišić krenula s vlastitim podcastom točno na prvi dan ljeta, htjela je kroz svoje goste gledateljima otkriti inspirativne i zanimljive priče osoba iz javnog i društvenog života.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Balkanske noći - 18.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. lipnja 2022. god. u 17:16

 

U Gallery Clubu na Jarunu i ove su se subote gosti zabavljali do ranih jutarnjih sati uz odličnu glazbu i atraktivne plesačice na partyju naziva 'Balkanske noći'. Djelić atmosfere pogledati možete na fotografijama u nastavku.


Opširnije...
 
Rooftop Lateral Zagreb - Join the joy - 08.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. lipnja 2022. god. u 17:28

spritz0806221

 

Iako su temperature već odavno ljetne, omiljeno godišnje doba mnogih i kalendarski sve je bliže. Prije nego li krene seoba na hrvatsku obalu i inozemne ljetne destinacije, u metropoli se, za uvertiru, organiziraju večernje zabave koje mirišu na ljeto. Jedna od njih, pod nazivom Join the Joy, održana je jučer, na popularnom zagrebačkom rooftopu restorana Lateral, gdje su uzvanici uz zalazak sunca i ugodan povjetarac uživali u delicijama i zalogajima inspiriranima Italijom. Međutim, u glavnoj ulozi bio je najpoznatiji Spritz na svijetu čija vibrantna narančasta boja podiže raspoloženje, a neodoljivo podsjeća na ljetne zalaske sunca.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 480

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.