Foto - Rijeka - Okolica

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Trsatska Gradina Rijeka - Stefanovski i Tadić - 21.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. srpnja 2022. god. u 13:05

trsat2107221

 

Makedonski gitarski virtuoz Vlatko Stefanovski i njegov kolega Miroslav Tadić, jedan od najboljih svjetskih gitarista, jučer su u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini nastupili na prepunoj Trsatskoj gradini. Ma koliko god puta ih slušali, vidjeli, prisustvovali njihovom koncertu, svaki put je to doživljaj za sebe i osjećaj koji se pamti još danima. Koliko je navedeni koncert bio tražen govori i činjenica da je organizator nakon rasprodanih karata u prodaju pustio još stotinjak, a sve su planule u dva dana. Publika je na koncert Stefanovskog i Tadića, osim iz Rijeke i okolnih mjesta, doputovala iz Zagreba, Ljubljane, Zadra - još jedan dokaz o kvaliteti ovog dvojca, ali i dobrom odabiru programa ovogodišnjeg 17. izdanja Ljeta na Gradini.


Opširnije...
 
Trsatska Gradina - BSH Trsat Castle - 15.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 20. srpnja 2022. god. u 08:19

trsat1507221

 

Povijesna tvrđava Trsat iznad Rijeke ugostila je glazbeni događaj BSH Trsat Castle. Ovaj ljetni party obilježile su DJ zvijezde regije Andrew Meller, Full Ferry, Pablo Panda i Yakka, koji su uz ritmove vrhunske elektroničke glazbe pod vedrim nebom do ranih jutarnjih sati rasplesali više od tisuću posjetitelja.


Opširnije...
 
Trsatska gradina Rijeka - Nina Badrić - 13.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 16. srpnja 2022. god. u 09:07

trsat1307221

 

Jučer je na Trsatskoj gradini u sklopu 17. izdanja manifestacije Ljeto na Gradini održan koncert pjevačice Nine Badrić. Trsatska gradina bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a već nekoliko dana tražila se i karta više. Riječka publika disala je s pjesmama kao što su Dani i godine, Dodiri od stakla, Čarobno jutro. S obzirom da  kao  autorica potpisuje većinu svojih pjesama, izvedbama nije nedostajalo emotivnog naboja. Posebice se osjetilo pri izvedbi njene nove pjesme Pamtim, koju je sama pjevačica najavila kao  najosobniju do sada. Publika je pjevala zajedno s Ninom, a pjevačica je izvela i neke strane pjesme što je dočekano velikim aplauzom.


Opširnije...
 
Trsatska gradina - Jelena Radan i Pedro Abreu - 08.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. srpnja 2022. god. u 11:41

jelena0907221

 

Jelena Radan i Pedro Abreu održali koncert za dušu na Trsatskoj gradini Jelena Radan jučer je nastupila na punoj Trsatskoj gradini u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini, a predstavila se emotivnom izvedbom fada. Zajedno s Pedrom Abreu, gitaristom s Madeire znalački je izvela pjesme koje pjevaju o čežnji, o neispunjenim željama, o saudade i portugalskom narodu.


Opširnije...
 
Trsatska gradina - Tina Vukov i Robert Funčić - 03.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. srpnja 2022. god. u 07:42

trsat0307221

 

Sinoć je u sklopu manifestacije Ljeto na Gradini održan prvi zajednički koncert glazbenice Tine Vukov i glazbenika i tekstopisca Roberta Funčića pod nazivom „Riječka priča“. Točno na vrijeme, koncert je započeo u intimnoj atmosferi Trsatske gradine.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 47

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.