opera1907191

U prekrasnom ambijentu i intimnoj atmosferi, jučer je svoja vrata otvorio novi riječki restaurant Opera! Vijest se vrlo brzo proširila gradom, te je navela mnoge da dođu "zaviriti" kakva se to drastična transformacija dogodila u bivšoj pizzeriji Delta kod riječkog kazališta. Opera nudi dosad neviđeni izbor jela u gradu, od raznih vrsta steakova i rebarca pripremana po posebnoj recepturi, zdravih krumpirića bez kapljice ulja, pa sve do maštovitog veganskog menija. Naravno, meni je popraćen i vrhunskom selekcijom kvalitetnih vina, pjenušaca i piva ali i slastica. U Operu su dobrodošli i najmlađi, koje u dječjem meniju čeka slatko iznenađenje!

Svečanom otvorenju prisustvovala je obitelj i najbliži prijatelji, a kao šlag na kraju Operi su došli dati podršku vrhunski glazbenici: jedan od najboljih glasova Hrvatske, Jacques Houdek sa svojom obitelji i menadžerom, kao i vrhunski violinist i profesor Antun Stašić s pratnjom.

Fotografije donose dijelić atmosfere, a mi jedva čekamo isprobati sve te delicije!

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO