Svjetske DJ zvijezde The Shapeshifters i hrvatskri rockeri Hladno Pivo, Connect i Vanillaz zatresli su bajkoviti gradić Orcieres koji se nalazi na 1850 m/nv! Hitovi popularnih grupa Hladnog Piva i Connecta pjevali su se u francuskim Alpama a uzavrelu atmosferu do usijanja su doveli britanski DJ duo The Shapeshifters te hrvatsko - slovenski DJ duo Vanilazz. Sportska arena KnockOut Snow Festivala posljednjih je dana doživjela svoj vrhunac a u cjelodnevnim sportskim i zabavnim sadržajima uživali su i sami izvođači.

“Atmosfera u Orcieresu je zaista odlična, nedavno smo i naučili skijati tako da u slobodno vrijeme usavršavamo tehniku. Vjerujem kako ćemo se ponovno vratiti na KnockOut Snow festival!” – izjavio je Mile Kekin iz Hladnog Piva.

U sedam festivalskih dana na dnevnim apres ski partijima te noćnim koncertima u Areni Orcieres, izmjenjivali su se pjesma i ples, a snježna francuska bajka polako se privodi kraju. Ovogodišnji festival zatvorit će priznati hrvatski DJ Luca Montecchi a tisuće mladih zaljubljenika u glazbu i sport kući će ponijeti prekrasne uspomene nezaboravnog druženja u bajkovitim francuskim Alpama.

“Oduševljen sam provodom u francuskim Alpama. Bilo je prekrasno nastupiti pred punom dvoranom energičnih, sretnih i raspjevanih ljudi. Ovih dana polako usavršavam bordanje na snijegu i uživam u svakom trenutku provedenom na KnockOut Snow Festivalu.” – izjavio je DJ Vanillaza Marko Bucić.

Nakon francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje nas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom Centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, tamburaški sastav Mejaši, DJ dvojac Frankie Headfors i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata, tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Ocepek
{gallery}albumi/knock070114:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO