Nošen snažnim emocijama Tony Cetinski s beogradskom je publikom sinoć proslavio 25 godina karijere. Kombank Arena po četvrti je put ugostila jednog od najpopularnijih glazbenika regije, Tonyja Cetinskog koji je u Beogradu nastavio priču započetu u pulskoj Areni prošlog ljeta. Dvadesetpet godina uspješne karijere sinoć je Tony proslavio s publikom ne krijući da se on i Beograd vole javno. Posjetitelje u Areni svojim je hitovima 'Nebo na mojoj strani', 'Lijek za besane noći, 'Kamen na duši'i aktualnim 'Na ulazu', zagrijala odlična grupa 'Pravila igre', da bi oko 21 sat na pozornicu stupio miljenik žena, jedinstveni Tony Cetinski.

Već od prvih taktova hita 'Krik' znalo se kako će ovo biti još jedan od onih koncerata koji će mnogima ostati dugo u sjećanju. Pozitivnu energiju i snažne emocije koje su ga pratile cijeli koncert, prenio je na publiku, koju je podigao na noge i priuštio im nezaboravnu večer.

Oduševljena publika s Tonyjem je otpjevala neke od njegovih najpoznatijih hitova poput: 'Opet si pobijedila', 'Blago onom tko te ima', 'Umirem 100 puta dnevno', '23 Prosinac', 'Kad žena zavoli', 'Lagala nas mala', ali i nove singlove s nadolazećeg albuma, 'Vjera nevjera', 'Mjesečar' i 'Od trnja do zvijezda' u izdanju Hit Recordsa, a koje je publika već naučila.

Obljetnička turneja kojom Tony slavi 25 godina karijere, nastavlja se velikim koncertima u  zagrebačkoj Areni već ovog utorka 08.03. na Dan žena za koji pak vlada poseban interes, obzirom da se Zagreb zaželio Tonija koji u njemu nije pjevao sedam godina.

Nakon Zagreba, turneja se nastavlja u Kragujevcu 11.03., Osijeku 12.03., Novom Sadu 17.04. i Splitu u Spaladium Areni 29.04.

Tekst: Press
Fotografije: Antonio Ahel

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO