Nakon prvog koncerta koji su zajedno održali prije godinu dana u Čakovcu, u subotu su se Tri kralja zabave ponovo okupila i zajedno napravili koncert za pamćenje koji je trajao 5 sati! U subotu, 25.10 u Areni Varaždin je vladala užarena atmosfera jer su tri vodeća pjevača zabavne scene za publiku izvela svoje najpoznatije hitove. Prilaz dvorani bio je blokiran kolonama fanova koji su dolazili na koncert sa svih strana. Titulu četvrtog kralja sigurno bi osvojila publika koja je maksimalno sudjelovala u koncertu od prve do zadnje pjesme.

Izvođači su maksimalno morali srezati svoje repertoare - "Kada bi svaki pjevao kao kada smo sami, to bi izašlo na nekih sedam i pol do devet sati, nemoguće. Zato smo morali maksimalno smanjiti repertoar, tako da izvučemo pjesme koje su ljudima najpoznatije, tu smo zbog ljudi!", rekao je Dražen Zečić.

Varaždinci i njihovi gosti, koji su u velikom broju bili iz Slovenije gdje ovi kraljevi uživaju veliku popularnost, popunili su Arenu čime su dokazali popularnost zabavne glazbe i da ovakvih koncerata nedostaje.

Stavros je zapjevao od svog hita "Dao bi sto Amerika" do hitova sa novog albuma "Ljubomorni ljudi" - "Odlična smo kombinacija! Iako, Zeko je rekao da će donijeti pršut a ja ga nisam vidio. I Grdović je obećao donijeti sir, i njega nisam vidio. Meni su rekli da donesem vino koje ću vratiti doma i podijeliti sa  prijateljima" - šalio se Stavros.

Zečić je zapjevao svoje hitove "Ima li nade za nas", "Stani srce", "Govore mi mnogi ljudi" do pjesama sa novog albuma, a Grdović je zapalio publiku svojim svevremenskim "Nije u šoldima sve", "Evo mene moji ljudi" i ostalim, a tokom večeri zapjevali su se i hitove Miše Kovača!

Sudeći prema broju posjetitelja i odličnoj atmosferi koja je vladala, koncert se pokazao pravim pogotkom! "Tri kralja zabave" će se ponovo moći vidjeti u Blatu na Cetini gdje ih je pozvao Zečić na druženje i da posjete novoizgrađenu kapelicu.

Tekst: Press
Fotografije: Igor Kelčec

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO