Foto - Ostalo

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Les Orres - KnockOut Snow Festival - 12.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. siječnja 2017. god. u 02:04

collegium1201171

 

Kako to izgleda kad se francuske Alpe zatresu uz glazbu "rokera iz Gajnica" moglo se iskusiti ovog tjedna na KnockOut Snow Festivalu gdje su dečki iz Hladnog Piva nastupili i ove zime - i to u ljetnom izdanju! Ljubav između Hladnog piva i KnockOuta traje već dugi niz godina, još od prvog izdanja festivala, kad su se neki od članova benda po prvi put okušali u skijanju.


Opširnije...
 
Beograd - ĐIR po Beogradu - 21./23.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. listopada 2016. god. u 17:18

djir2210161

 

Gdje je dobar provod, tamo su i Hrvati! Pokazalo se to proteklog vikenda u balkanskoj prijestolnici zabave, gdje su brojni mladi iz Hrvatske uživali u trodnevnom ĐIR-u po Beogradu! Điralo se po beogradskim kavanama, uživalo uz trubače, partijalo na boat partyju po Savi i Dunavu, a nije se zaobišlo ni legendarne splavove.


Opširnije...
 
Varaždin - Špancirfest: Tony Cetinski - 27.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 29. kolovoza 2016. god. u 17:14

 

Svi špancireri koji su u vikendu za nama pohodili Varaždin uživali su u nastupu jednog od najtraženijih imena glazbene scene Tonija Cetinskog. Sam Toni odužio im se na sebi svojstven način, predivnim koncertom prepunim neiscrpne energije i odličnih pjesama. Ovim nastupom pred prepunom glavnom pozornicom Špancirfesta, Toni je po tko zna koji put dokazao zašto se za njegove koncerte traži mjesto više, a publiku u Varaždinu poveo je na nezaboravno glazbeno putovanje kroz dvadeset pet godina blistave karijere. Svoje mjesto na repertoaru pronašli su i aktualni Tonijevi singlovi 'Mjesečar' i 'Od trnja do zvijezda'.


Opširnije...
 
Šoderica - Partyloop Open Air - 25.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 26. lipnja 2016. god. u 18:49

 

Ovog vikenda, u subotu, na jezeru Šoderica održan je 14. Partyloop Open Air, jedan od najvećih događaja elektronske glazbe ovoga kraja. Svima dobro poznati Krnya, uz čije ritmove je velik broj partijanera ovih prostora razvijao svoju ljubav prema elektronskoj glazbi, otvorio je ovogodišnji Partyloop Open Air. U kombinaciji s električnom gitarom, kojom je virtuoz Ferzzo začinio njegov nastup, postavljeni su temelji za odličan party.


Opširnije...
 
Eurovision Stockholm - Finale - 14.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 15. svibnja 2016. god. u 20:07

 

U dramatičnoj završnici 61. Eurosonga subotu u Stockholmu, Ukrajina je osvojila prvo mjesto. Ukrajinska predstavnica Jamala, pomoću glasova publike, prestigla je Australiju i Dami Im koja je dobila najviše bodova stručnih žirija, te zasjala na prvome mjestu s 534 boda. Australija nije toliko impresionirala publiku, pa se našla na drugome mjestu s ukupno 511 bodova. Rusija, koju je žiri svrstao na 5. mjesto, velikim brojem bodova koje je Sergeyu Lazarevu dodijelila publika uspjela se na kraju popesti na 3. mjesto s 491 bodom.


Opširnije...
 

   Stranica 5 od 29

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.