Hrvatska je dobila svoju prvu Miss Supranational, nasljednički izbor bivšeg Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, a kruna najljepše pripala je 22-godišnjoj zagreščaniki Petri Bojić. Izbor se održao u hotelu Luna Island na otoku Pagu, voditeljice su bile Hana Tabaković, Paula Jelinek i Maja Lena Lopatny, nastupili su Jasmin Stavros i sastav Barabe. Vlasnice licence Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić napravile su sjajan posao oko organizacije i nadaju se kako će prva Miss Supranational Hrvatske već prvu godinu biti u TOP 20 ljepotica iz cijelog svijeta.

Miss Supranational Hrvatske 2016. je zagrepčanka Petra Bojić (22), koja će boje Hrvatske predstaviti 2. prosinca na svjetskom izboru ljepote u Poljskoj. Druga pratilja Miss Supranational je Diana Bilušić iz Županje, a prva pratilja je Elena Dizdar iz Zagreba. Dok je lentu Miss fotogeničnosti osvojila Edita Marenić iz Zaboka.

Izbor je prošao sjajno, a pobjednica i direkcija izbora slavile su u novaljskom klubu Cocomo na službenim After Partyu.

"Klub Cocomo ima prekrasan interijer, a i zabavan program, ovdje nam je uvijek drago doći i nedamo se doma..." - izjavila je Tamara Roglić, jedna od vlasnica licence Miss Supranational.

"Presretna sam pobjedom. Došla sam proslaviti u meni najljepši novaljski klub Cocomo, pa se dalje pripremati za svjetski izbor ljepote 2. prosinca u Poljskoj." - izjavila je nova Missica Petra Bojić.

I na izboru u hotelu Luna Island i na "Afteru" u klubu Cocomo bio je i sveprisutan gradonačelnik Novalje, Ante Dabo.

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Zlomislić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO