Chris Brown, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, unatoč orkanskoj buri zbog koje je otkazan nastup na impozantnoj pozornici na samoj plaži, nastupom u klubu Aquarius oduševio je tisuće posjetitelja #HEXAPPEAL Fresh Island festivala. Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost svih posjetitelja festivala, koncert je bio premješten u sigurnije uvjete.

Iznimno talentiran glazbenik raspametio je publiku hitovima ali i plesnim umijećem koje je nagrađeno glasnim ovacijama. Zgodni Chris održao je jedan od, kako je sam rekao, koncerata za pamćenje. U pratnji tri plesača, od kojih je jedan Slovenac, zaraznim je r'n'b ritmovima rasplesao publiku željnu dobrih provoda. Brown je Hrvatsku napustio danas u ranim poslijepodnevnim satima privatnim avionom iz zadarske zračne luke.

Tri sadržajno bogata festivalska dana na otok Pag su privukla više od 15.000 posjetitelja iz čak 90 zemalja. Broj noćenja u Novalji porastao je za sedam posto u odnosu na isti period prošle godine. Festival koji je u potpunosti u hrvatskoj organizaciji i produkciji proslavo je peti rođendan.

Na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu na četiri pozornice u klubovima Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya uz Chrisa su nastupili i Wiz Khalifa, Skrillex, Ty Dolla $ign, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.

Tekst: Press
Fotografije: Marko Delbello Ocepek & Slobodan Anđelković


Fotografije: Goran Telak

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO