Foto - Kvarner

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Noa Beach Club Zrće - Spring Break Island - 26.-31.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 19. lipnja 2022. god. u 18:44

noa3005221

 

U Noa Beach Clubu na Zrću održan je prvi festival, popularni Spring Break Island. Na Zrću se okupilo više od četiri tisuća posjetitelja iz cijeloga svijeta, a činjenica da je posjećenost bila i više nego fantastična, ovo je odlična uvertira za lude partyje koji nas čekaju ove sezone u ovoj tvornici zabave na Zrću - Noa Beach Clubu.


Opširnije...
 
Zrće Pag - Amnesia Ibiza - 30.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. rujna 2021. god. u 08:54

amesia3008211

 

Otok Pag ovog je tjedna jedino veliko europsko središte kad su zabava i Festivali u pitanju. Prije dva dana počeo je sedmodnevni Ibiza Take Over Croatia Festival koji traje do 5. rujna. Tisuće mladih iz cijele Europe zabavlja se uz DJ-e legendarnog kluba Amnesia s Ibize te hrvatske DJ-e.


Opširnije...
 
Zrće Pag - We Still Dance Festival - 19./23.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. kolovoza 2021. god. u 15:04

noa1908211

 

Prvo izdanje novog boutique festivala We Still Dance završilo je uz najljepšu poruku kako u ovim izazovnim vremenima i dalje možemo sigurno plesati, družiti se i zajedno pisati novu povijest nezaboravnih festivalskih provoda! Ova glazbena avantura na najpoznatiju hrvatsku party plažu Zrće dovela je svjetske DJ zvijezde, a posljednja večer posebno je oduševila nastupom jednog od najtraženijih DJ-a današnjice Setha Troxlera. Posjetitelji iz cijelog svijeta Festival su zatvorili plesom uz hitove Švicarke Sonje Moonear koja se pred hrvatsku publiku vratila nakon gotovo dvije godine. Nakon završetka Festivala, uzbudljiva glazbena noć nastavila se after partijem uz popularnu Margaret Dygas.


Opširnije...
 
Zrće Pag - Circus Maximus Festival - 08./13.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. kolovoza 2021. god. u 17:37

circus0908211

 

Spoj vrhunske glazbe, scenografije i plesa obilježio je protekle dane na popularnoj hrvatskoj party plaži Zrće. Svjetska DJ zvijezda Regard svojim je glazbenim hitovima Ride It, Secrets i drugima oduševio brojne posjetitelje Circus Maximus Festivala te poštujući sve epidemiološke mjere pripremio nezaboravan provod ispunjen glazbom, plesom, energijom i emocijama.


Opširnije...
 
Otok Pag - BSH Island: Jamie Jones - 02.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 05. srpnja 2021. god. u 11:10

bsh0207211

 

Nestrpljivo iščekivani doživljaj ljetnih partija nakon dugo vremena konačno se vratio na najpoznatiji hrvatski otok zabave Pag. Pravu čaroliju nekadašnjih vremena, a opet strogo poštujući nova pravila, donio je prvi veliki ljetni glazbeni događaj BSH Island koji je u prva dva dana rasplesao više od tisuću posjetitelja iz cijelog svijeta. Nesvakidašnju energiju, emocije i doživljaj svojim je nastupom na posebnom partiju Sunset Sessions, koji se održao u suradnji s klubom Amnesia s Ibize, prenio svjetski poznati DJ Jamie Jones. Njegovi hitovi kao što su Hungry fot The Power, Summertime i brojni drugi rasplesali su goste iz cijelog svijeta na povijesnoj tvrđavi Fortica na Paškom mostu. Vrhunska glazba i ples uz najljepši zalazak sunca na Jadranu uvod su nezaboravnu glazbenu avanturu BSH Islanda koja se na nekoliko lokacija na otoku Pagu nastavlja sve do 5. srpnja.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 145

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.