umag2207221

Koncert Ansambla LADO i Jazziana Croatice Borne Šercera otvorili su Umag Music Nights na 32. Plava Laguna Croatia Openu. Ova zanimljiva suradnja vrhunskih glazbenika oduševila je na prvoj, od devet večeri koliko nas ih još očekuje nakon mečeva na umaškom ATP tuniru. Koncert je bio prilika da čujemo poznate i malo manje poznate Hrvatske legende. Ovaj projekt je spojio Jazzianu i tradicijski pristup LADA glazbi te je dobiven jedan poseban projekt baziran na odličnim skladbama i legendama koje oživljavaju priče Ivane Brlić Mažuranić i druge mitske priče i legende. Ovo je autohtoni hrvatski produkt bio je publici svojevrsno iznenađenje.

Glazbeni se program nastavlja večeras kad nastupa nizozemski DJ duo Sick Individuals koji čine Rinze „Ray" Hofstee i Joep „Jim" Smeele. Grupa je osnovana 2010. od kada se strelovito penju glazbenim ljestvicama. Ljubitelji elektroničke glazbe dobro su upoznati s repertoarom ovog DJ dvojca koji je poznat i po suradnji a Axwellom iz Swedish House Mafie s kojim su izdali singl "I Am". Njihovi remixevi pjesama Rihanne, Aviciija i drugih zauzimali su prva mjesta na top ljestvicama.

Sutrašnja večer, 24. srpnja  rezervirana je za hrvatski glazbeni program Seriously Twisted koji je poznat po izvrsnoj i zaraznoj elektroničkoj glazbi. Istarski bend Night Express nastupit će u ponedjeljak, 25. srpnja. Vodeća regionalna RAP glazbenica Senidah, prozvana i balkanskom trap divom, koncert u Dance areni održat će u utorak, 26. srpnja.

Nizozemski DJ i producentski duo W&W nastupit će u srijedu, 27. srpnja, a švicarska DJ zvijezda Antoine u četvrtak, 28. srpnja.

Finalni vikend na umaškom ATP turniru počinje uz Vida Loca koji u Umag dolaze s Ibize na kojoj redovno godinama nastupaju. Poznati su kao kreatori izvrsne atmosfere. Pred hrvatskom će publikom nastupiti u petak, 29. srpnja. Prava glazbena poslastica bit će nastup jednog od najboljih DJ-a današnjice Fedde Le Granda koji će svoj set imati u subotu, 30. srpnja.

Ovogodišnji 32. Plava Laguna Croatia Open  njeguje i svoju gourmet priču. Tu su Poluotok, RougeMarin chefa Marina Medaka. Tu je i INA Fresh Corner te Taste Istria zona u kojoj se nalazi i ekskluzivna zona istarskog pršuta i sira, a svi ljubitelji vina imaju priliku kušati autohtone istarske sorte na brojnim degustacijskim mjestima nagrađivanih istarskih vinara.

Ulaz na sve glazbene programe za vrijeme trajanja turnira slobodan je za sve posjetitelje.

Tekst: Press
Fotografije: Plava Laguna Croatia Open

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO