Goran Bregović, nekadašnji frontman Bijelog dugmeta, zasigurno najpopularnijeg i jednog od najutjecajnijih rock sastava svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije, devedesetih je brendirao balkansku glazbu kao svjetski world music trend, a od 1998. godine osnovao je Orkestar za svadbe i sprovode s kojim nastupa u elitnim koncertnim dvoranama po cijelom svijetu izvodeći tradicionalnu narodnu glazbu s Balkana, vlastite skladbe utemeljene na balkanskom i romskom melosu kao i obrade starih pjesama Bijelog dugmeta.

Kako se pišu naslovi «Tražila se ulaznica više!», «Ovo je bio koncert ljeta!», ne želimo pisati klišeje, no zbilja, Bregović je okupio generacije koje su do prije samo par mjeseci rekle da kako je diskoteka Byblos samo za «mlađariju» i doveo ih na plesni podij a uz to i probudio stara sjećanja na stare hitove koji još dan danas potiču na ples i zabavu.

Gosti ne samo iz Hrvatske, već iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine no moramo spomenuti i Crnu Goru, Italiju, Austriju te brojne druge posjetitelje nespomenutih zemalja koji su se slučajno zatekli u diskoteci Byblos kako su na godišnjim odmorima u resortima hotelske kuće Lagune d.d. i ostali plesati do ranih jutarnjih sati.

Sljedeće što nas očekuje u diskoteci Byblos je veliki party s talijanskim DJ / Producentom Benny Benassi-em u pteak, 15.8.2014. s početkom u 23:00 sata, koji se vraća u diskoteku Byblos nakon punih sedam godina kada je 2007. zatvorio spektakularno prvo ljeto diskoteke Byblos.

Karte se mogu naći po pretprodajnim cijenama u sustavu Eventim i na ulazu u diskoteku na dan u razdoblju od 23:00 do 00:00.

Za rezidente Istre vrijedi popust od 23:00 do 00:00 od 50% popusta.

Dobrodošli u Hrvatsku diskoteku broj 1.

Tekst: Press
Fotografije: Žiga Intihar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO