arena1108151

Prepuna pulska Arena svjedočila je fenomenalnom i najemotivnijem koncertu Tonya Cetinskog kojim je proslavio 25 godina prebogate karijere. Odlično raspoloženi Tony u čarobnom ambijentu jednog od najimpozantnijih amfiteatara svijeta, na pozornici koju je specijalno za ovu prigodu dizajnirao arhitekt Ante Vrban, održao je poseban koncert koji će obožavatelji pamtiti i godinama prepričavati.

Posjetitelji svih generacija iz cijele regije, u dupkom punoj Areni, dva i pol sata sata pjevali su uglas bezbrojne Tonyjeve hitove, te ga na najljepši mogući način nagradili za obljetnicu koju je proslavio s njima.

Tijekom večeri Tony je nizao hitove kao što su '23. Prosinac', 'Blago onom tko te ima', 'Umirem 100 puta dnevno', 'Kad žena zavoli', 'Ja sam zaljubljen', 'Tebe ne bih mijenjao', 'Krik' te aktualni singl 'Mjesečar' u izdanju Hit Recordsa, za kojeg se tijekom koncerta, zajedno s publikom snimao i video spot.

Gost iznenađenja bio je mladi makedonski pjevač, David Temelkov, sudionik posljednje sezone regionalnog X factora, s kojim je Tony izveo veliki hit 'Lagala nas mala', kojeg je u originalu pjevao s Tošom Proeskim.

Osim publikom, amfiteatar je bio ispunjen i posebnom energijom koja je vladala između njih i jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača, dok je 'točka na i' bila vrhunska scenografija i produkcija koncerta.

Jedno je sigurno, glazbeni spektakl koji je sinoć priuštio svim svojim obožavateljima godina će biti jedna od najsvjetlijih točaka u Tonyjevoj karijeri.

Tekst: Press
Fotografije: Bruno Ranković

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO