Foto - Istra

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Umag - Ansambl Lado i Jazziana Croatica - 22.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 24. srpnja 2022. god. u 15:48

umag2207221

 

Koncert Ansambla LADO i Jazziana Croatice Borne Šercera otvorili su Umag Music Nights na 32. Plava Laguna Croatia Openu. Ova zanimljiva suradnja vrhunskih glazbenika oduševila je na prvoj, od devet večeri koliko nas ih još očekuje nakon mečeva na umaškom ATP tuniru. Koncert je bio prilika da čujemo poznate i malo manje poznate Hrvatske legende. Ovaj projekt je spojio Jazzianu i tradicijski pristup LADA glazbi te je dobiven jedan poseban projekt baziran na odličnim skladbama i legendama koje oživljavaju priče Ivane Brlić Mažuranić i druge mitske priče i legende. Ovo je autohtoni hrvatski produkt bio je publici svojevrsno iznenađenje.


Opširnije...
 
Umag - Ana Rucner & Matej Meštrović - 02.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 05. kolovoza 2020. god. u 15:20

umag0208201

 

Donatorski koncert Ane Rucner i Mateja Meštrovića oduševio je do posljednjeg mjesta ispunjenu umašku Župnu crkvu. Energija i emocije koje se rijetko dožive obilježile su prekrasnu večer ovog nezaboravnog glazbenog putovanja u nesvakidašnjem sakralnom ambijentu iz baroknog doba. U dvosatnom koncertu Ana i Matej izveli su najljepša djela klasične glazbe, a posjetitelje je posebno oduševila skladba Dolcello Mediterana koju je Matej skladao upravo za Anu.

“Zahvaljujem organizaciji Lions i svima koji su nam u ovo izazovno vrijeme pandemije koronavirusa omogućili da zajedno uživamo u prekrasnoj glazbi. Veseli me što mi glazbenici svojim radom možemo pomoći drugima i sretna sam što smo ovim koncertom pomogli divnoj mladoj umjetnici.”- istaknula je Ana Rucner.


Opširnije...
 
Pula - Outlook Festival 2019 - 04./08.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. rujna 2019. god. u 13:11

outlook0809191

 

Proteklih pet dana u Puli proletjela su u trenu uz odličnu zabavu za pamćenje koju je u svom oproštajnom izdanju od Štinjana, simbolično nazvanom The Final Fort, priredio 12. Outlook festival. Preko 12 i pol tisuća posjetitelja iz 30 zemalja i preko 300 najboljih bass izvođača iz cijeloga svijeta došli su obilježiti ovaj jedinstveni događaj koji preko desetljeća slavi soundsystem kulturu i bass glazbu kao niti jedan drugi na svijetu. Sve je započelo prošle srijede u rasprodanoj pulskoj Areni kada su čarobnu lokaciju amfiteatra ispunili bassevi Male u pratnji The Outlook Orchestra, Gentleman’s Dub Cluba, Loyla Carnera, Shy Fx-a i Lily Allen, te Andy C-ja. Bio je to rekordno posjećen koncert otvorenja Outlook festivala koji je brojao preko osam i pol tisuća ljudi.


Opširnije...
 
Stella Maris Umag - Sea Star Festival - 24.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. svibnja 2019. god. u 08:10

ssf2405191

 
Sea Star u Umagu u svom trećem izdanju etablirao se već kao festival s kojim počinje sezona najvećih ljetnjih događaja u regiji, a nakon sinoćnjeg uspjeha u laguni Stella Maris, na redu je pravi povijesni nastup najveće hip-hop grupe svih vremena Wu-Tang Clan! Uz "bogova rapa" kako ih s pravom nazivaju, u Umagu večeras nastupaju i regionalni superteškaši Bajaga i Hladno pivo, te izuzetno popularni DJ Enrico Sangiuliano, pa je danas i najveća potražnja za ulaznicama, a zbog dodatnog proširenja kapaciteta, bit će ih i na festivalskim blagajnama na ulazu. A dok se festival sprema za večerašnje veliko finale, publika se zasluženo odmara, jer ih je sve do jutarnjeg sunca maestralno vodila moćna ruska umjetnica Nina Kraviz, koja je epitet jednog od vodećih DJ-eva današnjice opravdala sjajnim i krajnje emotivnim setom na glavnoj Addiko Tesla bini. Publika je skandirala njezino ime, zbog čega je čak dva puta produžavala set, sve dok sunce iznad magične lagune nije u potpunosti donijelo duh famozne Exitove Dance Arene, ali i vodećih party destinacija kakva je Ibiza!


Opširnije...
 
Istarsko narodno kazalište - Danijela Martinović - 18.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. svibnja 2019. god. u 09:09

danijela1805191

 

Emotivnim dvosatnim druženjem u Istarskom narodnom kazalištu Danijela Martinović započela je seriju koncerata pod nazivom Neopisivo. Upravo tako je bilo na prvom koncertu koji će Puležani dugo pamtiti. Kroz dva sata Danijela je ostvarila izvrsnu interakciju s publikom. Koncert, koje je bio podijeljen u četiri tematske cjeline, obuhvatio je njezin dosadašnji glazbeni opus, ali i poeziju te posvete.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 56

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2022 PartyHR. All Rights Reserved.