malis1305221

 
Operna diva Antonella Malis anđeoskim je glasom punim emocija odušvila Zadrane u čijem je gradu nastupila nakon dugih 18 godina. Večer ispunjenu ljubavlju, empatijom i međusobnim pomaganjem kroz glazbu u Polivalentnoj dvorani Providurove palače obilježile su skladbe Caruso, Parla Piu Piano, Summertime, Moja posljednja i prva ljubav te brojne druge. Nasmiješena lica zadovoljne publike posebno su ganula splitsku opernu divu koja je ovim koncertom na najljepši način proslavila svoj 50. rođendan i posvetila ga osobama bez glasnica.

"Glazba je moj život, a glas je pjesma duše i svatko svoju pjesmu ima. Ovim koncertom smo potaknuli emocije i glasno glasom od srca slavili život, ono što mi jesmo. Hvala divnim gostima, glazbenicima i publici na ovom predivnom osjećaju koji ostaje zauvijek u našim srcima. Hvala Zadar." - istaknula je operna diva Antonella Malis.

Upravo u duhu empatije i pomaganja, posebno emotivan trenutak bio je nastup zbora laringektomiranih osoba Optimisti pod vodstvom logopedice Tamare Živković Ivanović. Ovi glazbenici kojima je zbog zloćudnog tumora grkljan kirurški odstranjen, impresivnim glasovnim mogućnostima oduševili su publiku. Izvodeći najljepše pjesme pokazali su kako njihov glas nije zarobljen, već svojim svakodnevnim trudom ostvaruju iznimne glasovne mogućnosti kojima su na najljepši mogući način upotpunili ovu koncertu večer.

Koncertom su dominirale mediteranske note, a publiku su razveselili i nastupi gostiju koncerta; Marine Tomašević, Ivana Ive Županovića i Duje Stanišića. Veliki aplauz i ovacije zaradili su pjesma Marine Tomašević Ja sam tvoja žena, popularni stihovi pjesme Ti si princeza koju je Ivan Ive Županović izveo u duetu s Antonellom, te nevjerojatne glasovne mogućnosti mladog hrvatskog tenora Duje Stanišića čiji su dueti Amigor para simempre i Vilo moja s Antonellom prisutne podigli na noge.

Prihod od koncerta Antonelle Malis namijenjen je osnivanju kluba laringektomiranih u Zadru koji ga trenutno nema. Jedan od glavnih ciljeva također su prijeko potrebne usluge glasovne rehabilitacije  kako laringektormirane osobe iz Zadra više ne bi morale putovati na logopedske vježbe u Zagreb.

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO