Culture Club Revelin - Sergej Ćetković - 28.10. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 02. studenog 2022. god. u 13:06

revelin2810221

 
Kako je već poznato, ljetna sezona u Culture Clubu Revelin rezervirana je za klupske večeri i najbolju plesnu clubbing glazbu a (takozvana) zimska sezona planirana je kao miks koncerata najboljih domaćih i regionalnih glazbenika uz zanimljive klupske i razne tematske programe. Ovog petka, službeno je otvorena sezona koncerata u Revelinu! I uistinu je otvorna u velikom stilu - koncertom Sergeja Ćetkovića!

 

Crnogorski glazbenik i skladatelj, pokazao je iznova koliko je omiljen među hrvatskom publikom uz posebnu povezanost s onom dubrovačkom. U Dubrovniku je Sergej prije 35 godina kupio svoj prvi sintesajzer na kojem je započeo svoje prve ozbiljnije glazbene 'korake' nakon čega se, uz godine iskustva kao prateći vokal, odvažio na pisanje vlastitih pjesama i samostalnu karijeru. Danas, njegove pjesme broje milijune preslušavanja na raznim streaming platformama a poklonici njegove glazbe prate ga kao najvjernija vojska na njegovim nastupima diljem Europe ali i svijeta.

 

Tako je bilo i ovog vikenda, iznimno raspoloženi posjetitelji svih generacija napunili su Culture Club Revelin i ispunili je dobrim raspoloženjem i jednom iznimnom energijom koja je vladala kroz cijelu noć. Sergejove grandiozne balade i romantični hitovi davale su atmosferu ljubavi, sreće i dragosti koja se osjetila u svakom kutku Revelina, neki parovi su zaplesali čak i na pozornici, a zanimljivo je bilo vidjeti da Sergejevu publiku sve više čini i muška populacija. Ako je uvriježeno mišljenje da je Sergej tip izvođača na koje dolaze samo publika određenih godina, i to ona ženska, petak u Revelinu je pokazao kako ga u Dubrovniku obožavaju i stariji i mlađi, i žene ali i muškarci! Omjer i profil publike bio je jednostavno savršen! Baš kao i cijela večer!


Nakon najvećih dvorana u državi, koncert Sergeja u Revelinu spada među njegove najintimnije nastupe gdje je povezanost i interakcija s publikom donijela nezamjenjiv glazbeni doživljaj, onakav za pamćenje.

 

Tekst: Press
Fotografije: Damir Avdić / CCRevelin

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.