Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Fusion w./ DJ Dado & Ante M - 01.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 06. kolovoza 2020. god. u 21:39

 

U subotu se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz odličnu DJ postavu: DJ Dado & Ante M.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jelena Rozga - 18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. srpnja 2020. god. u 12:02

 

U subotu je na koncertu Jelene Rozge u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama jedne od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Sensation Saturday - 18.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. srpnja 2020. god. u 13:24

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Sensation Friday - 17.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 21. srpnja 2020. god. u 13:22

 

U petak je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Severina - 11.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. srpnja 2020. god. u 12:36

 

Nastupom pred mnogobrojnim obožavateljima Severina je ostavila Vanillu u Splitu bez daha svojim hitovima. Djelić atmosfere iz prepune Vanille pogledati možete na fotografijama Damire Kalajžić.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 152

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.