Mlada Petra predstavlja pjesmu 'Ajmo plesat' PDF Ispis E-mail
Autor Press centar on utorak, 28. svibnja 2013. godine u 17:06 sati   

 

Novaljka Petra osvježenje je na hrvatskom estradnom nebu. Mlada glazbenica Petra Kovačević sinoć je u zagrebačkom lounge baru Temple predstavila debitantsku pjesmu i video spot AJMO PLESAT autora Branimira Mihaljevića i redatelja Filipa Dizdara. Veselog i radiofoničnog karaktera, ova prava ljetna pjesma idealna je za vruće tulume i morske avanture koje nas uskoro očekuju, a mlada i energična Petra osvojila je jedinstvenim vokalom, plesnom energijom te jednostavnošću.

 

“Dugo sam čekala ovaj dan i napokon živim svoj san. Jako sam ponosna na cijeli tim koji je otpočetka uz mene, a nadam se da će moja pjesma svidjeti publici. Filip je napravio odličan videospot koji prikazuje ono što ja jesam, mlada, vesela djevojka pred kojom je cijeli život, nadam se ispunjen glazbom.“ – izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.

Osamnaestogodišnjoj se Petri u debitanskom videospotu AJMO PLESAT pridružuje i DJ Tomislav Tržan, a ovih se dana pripremaju i za prve ljetne nastupe koju ovu mladu Novaljku posebno raduju. Petra se glazbom bavi od ranog djetinjstva, a posljednjih godina intenzivno radi na usavršavanj i pripremanju za glazbeni svijet.

Predstavljanje ljetnog hita AJMO PLESAT podržale i brojne kolege iz svijeta glazbe poput Ivane Banfić, Antonije Šole, Nede Parmać, Željka Bebeka, Dražena Žerića Žere, Mate Bulića, Denisa Dumančića, Filipa Dizdara i brojnih drugih.

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

Natrag Naprijed
PartyHR, Vaša party zona - www.party.hr