Izlaske srijedom u Zagrebu ispopularizirala je RNB Confusion večer, a nakon jedanaest godina partyijanja srijedom vrijeme je za male promjene koje će se većini naših fanova svidjeti. Naime, od subote 11. listopada ekipa RNB Confusion započinje seriju SHOWCASE party-ija i to subotom. Da, dobro ste pročitali. Kako bi svi naši fanovi mogli podjednako uživati bilo da rade, studiraju ili surfaju odlučili smo nezaboravne tulume sa srijede prebaciti na subotu, i to 1-2 mjesečno.

RNB Confusion Showcase #1 "Heart Of The City" / SUBOTA 11.10. / VIP KLUB

Mjesto radnje prvog tuluma Showcase #1 je Trg bana Jelačića br. 9, šarmantni podrum kluba VIP koji će postati novo utočište RNB Confusion tuluma. Heart Of The City je prvi tematski RNB Confusion Showcase #1 koji će publiku 11. listopada u klubu VIP odvesti putevima New York-a. Dj Zrna & Dj Sheko u svom će šarenom i uvijek nepredvidljivom DJ setu atmosferu "Heart Of The City" dovesti do samog usijanja, "the roof is on fire".

Upad: 20 KN

I to nije sve...

RNB Confusion Showcase #2 Halloween "GRIČ WITCH" / PETAK 31.10. / KINO GRIČ (Jurišićeva 6) / AFTER PARTY (OD 02H) VIP KLUB

RNB Confusion Showcase #2 Halloween "GRIČ WITCH" biti će poseban događaj koji će se održati u petak 31. listopada u kinu Grič gdje se već od 21h najavljuje projekcija kultnih horor filmova poput "Petak 13", "Noć Vještica", "Strava u Ulici Brijestova" i dr. Grič Witch Party startat će od 23h, a sam party biti će limitiran brojem od maksimalno 250. Na Grič Witch Party-iju se zabavljamo sve do 02h, a nakon toga "After Party" horor nastavlja se u klubu VIP.

Upad: 20 KN (Kino Grič)

Upad: 30 KN (Kino Grič + Klub VIP)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO