Nakon posljednjeg zagrebačkog unplugged nastupa u prosincu prošle godine, Antenat se vraća svom uobičajenom zvuku i to u Vip clubu, u subotu, 5. travnja. Prije njih će nastupiti akustični rock - bend FOR. Bend Antenat, poznat prije svega po odličnim nastupima uživo, prije godinu dan je objavio svoj treći album „Izlet“. Njime je nakon prva dva uspješna albuma, „Subing“ (2006.) i „Karavana (2008.)“, napravio izlet u novi zvuk i i glazbene pravce koji su obogatili njihov subreggae mozaik. Na albumu surađuju sa svojim starim prijateljima - na vokalima su Julien Bordier (bend Joke) i Anfa Fabijanić, a violončelo je zasvirao Stanko Kovačić.

Antenat ima jedanaest članova: Nenad Kovačić - vokal i udaraljke (udaraljke - Afion i Nas mali Afro bend, Sevdah Takht Damira Imamovica), Boris Vidošević - gitara, Marko Fiket - gitara, Davor Barišić - bas, Marko Gajer - klavijature (balafon - Naš mali Afro bend), Ivan Škvorc - saksofon, Ivan Marincel - trombon, Vladimir Novak - truba, Bojan Horvat - bubanj (Mašinko), Ozren Čorković - truba i Marin Kobeščak - efekti, ton majstor, Ivana Percl - booking.

F O R je akustični rock-bend oformljen 2013. godine u Zagrebu. Osnivač benda je kantautor Tomislav Malagurski kojem se pridružuju Frano Homen na udaraljkama, Miodrag Prelec na bas-gitari te naposljetku Slaven Špoljarić na klasičnoj gitari. Naizgled melankolična harmonija i tekstovi, u cijelosti prožeti nadom i pozitivnom vibrom, karakteristika su njihove glazbe kako i najavljuju i imenom demo-albuma "The Sun. Will. Shine!".

Ukupno 200 ulaznica u pretprodaji po cijeni od 35kn možete kupiti od ponedjeljka, 17. ožujka, u Old Dirty Shopu (Tratinska 18), a na dan koncerta cijena je 45 kuna. Klub se otvara u 20h,  početak svirke očekuje se u 21h. Sve u svemu, više nego dovoljno razloga da u subotu, 5. travnja, dođete u Vip club! Vidimo se!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO