fest2907

Schengenfest je festival koji iz godine u godinu posjećuje sve veći broj Hrvata, osobito Zagrepčana, a dašak Schengenfesta možete osjetiti već iduću srijedu 22. srpnja i to u Vintage Industrial Baru! Očekuju vas energični zvukovi Rudimental DJ-a, Guano Apesa, Asian Dub Foundation-a, Sassje, Elementala, Siddarthe, ali i prošlogodišnjih headlinera Laibacha, Die Antwoorda, Kiril Džajkovoskog i mnogih drugih. U narednih dva tjedna na Facebook stranici Vintage Industrial Bara moći ćete osvojiti festivalske upade stoga pratite aktivnosti!


Na osmom po redu Schengenfestu nastupit će Rudimental DJ, Guano Apes, Asian Dub Foundation, Gramophonedzie LIVE, SARS, Eelemental, Sassja i mnogi drugi...

Festival će se održati na već poznatoj lokaciji u Vinici u Beloj Krajini u Sloveniji, a ove godine trajat će puna četiri dana; od srijede 29. srpnja do subote 01. kolovoza u kojima će te, uključujući i kamp, moći uživati za manje od 150 kuna po danu.

Headliner festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards - Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije - Asian Dub Foundation te STAHLZEIT - službeni cover bend legendarne grupe Rammstein.

Ove godine po prvi puta na pozornicu Schengenfesta stat će i prva žena FMJAM-a - Sassja. Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: Elemental koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom "Goli i bosi", Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, Eclipse Of Time i dolenjska grupa Rockdefect. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia.

Cijene ulaznica:

Jednodnevna ulaznica 22,90€
Jednodnevna ulaznica + kamp 32,90€
Jednodnevna VIP ulaznica 37,90€
Jednodnevna VIP ulaznica + kamp 47,90€

Dvodnevna ulaznica 44,90€
Dvodnevna ulaznica + kamp 54,90€
Dvodnevna VIP ulaznica 69,90€
Dvodnevna VIP ulaznica + kamp 79,90€

Festivalska ulaznica 59,90€
(4+1 gratis 47,92€)
Festivalska ulaznica + kamp 79,90€
(4+1 gratis 63,92€)
Festivalska VIP ulaznica 89,90€
Festivalska VIP ulaznica + kamp 109,90€

Kupnja VIP ulaznice omogućava vam uživanje u nastupima na glavnoj pozornici s VIP tribine, brži i jednostavniji ulazak na sam festival, VIP WC, pristup chill out zonama i još brojne druge pogodnosti u kojima ćete uživati kao VIP gosti.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.schengenfest.si.

Sve informacija o festivalu pratite na: www.schengenfest.si

Facebook stranici i Facebook eventu: http://bit.ly/schnegnefest_fb_2015

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO