Za sve one istančanog glazbenog ukusa, ovo izdanje Good Vibrationsa je nešto što se ne smije propustiti. U srijedu, 11. ožujka, u Vintage Industrial Baru nastupit će Rolin Humes koji će promovirati novi album, a prije njih  zasvirat će Kundyak Mezhie i F5! ROLIN HUMES je pop/rock/blues kvartet. Bend je imao upečatljiv nastup na Good Vibrationsu krajem rujna prošle godine nakon itekako radnog ljeta tokom kojeg su prošli gotovo sve zemlje regije i pokupili i niz nagrada na tamošnjim festivalima.

U pola godine od spomenutog nastupa Rolin Humesi i dalje nižu uspjehe, od čega svakako valja istaknuti sjevernoameričku  turneju, u sklopu koje su nastupili i na međunarodnom blues festivalu (International Blues Challenge) u Memphisu.

Ovom prilikom bend će u Vintage Industrial Baru imati službenu promociju svog drugog albuma "Rolin Humes presents Rolin Blues“. Definitivno vrijedi provjeriti što su Robert, Matej, Emil i Nikola novo pripremili nakon hvaljenog prvijenca „Rolin Humes welcomes you to the Penultimate Supper 6/8“ iz 2013.

https://www.facebook.com/rolinhumes

https://rolinhumes.bandcamp.com/

Kundyak Mezhie je psychodelic rock bend u formaciji Branko (vokal/gitara), Srky (bubnjevi), Marijan (gitara) i Oggy (bass). Premda su osnovani još 2005. godine, prvi nastup u Zagrebu su imali tek prije nekoliko mjeseci. Odličan dojam kojeg su ostavili pred punim Klubom, rezultirao je i pozivom za gostovanje u Vintage Industrial Baru. Prvi pokušaj u siječnju zbog zdravstvenih problema je nesretno propao, ali kao što je obećano, Kundyaci su dobili novu priliku zasvirati u Vintageu.

https://www.facebook.com/kundyakmezhie

F5 je rock/neo-soul/funk/reggae bend iz Zagreba u sastavu Nikolina Kovačević (lead vokal), Robert Nappholz (klavijature/vokal), Mirko Kolovrat (gitara), Filip Hrelja (bubnjevi) i Jakov Kolega (bass). Bend povezuje energični zvuk s istančanim osjećajem za detalje, funky grooveom, hipnotičkom atmosferom i visokim izvođačkim standardima. Grupa F5 nadovezuje se na rad grupe Fali V koju su 1996. godine osnovali Robert Nappholz i Pavo Tonković, a tijekom godina članovi benda bili su i Ante Prgin, Marko Rukavina, Krunoslav Cvanciger, Borna Šercar, Aurelio Tullio, Vlaho Brešković, Mario Tarle, Ivor Plužarić i Ione Linné Montesdeoca.

https://www.facebook.com/pages/F5/147959252048998

Nakon bendova po prvi put na Good Vibrationsu predstavit će se DJ Babilonska! Početak 20:30h, upad 20kn. Vidimo se!

11.03. Rolin Humes, Kundyak Mezhie, F5 + DJ Babilonska (20)
18.03. Luxus Lord, Sleepyheads, Elvis in Chains (Alice in Chains Tribute) (20)
25.03. Free Ride, LastDayHere (Slovenija), Svoystvo, Sits (20)
01.04. Renegades (Rage Against The Machine Tribute), Mor, Bender (20)

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO