Nova metal poslastica na Good Vibrationsu sprema se u srijedu, 8. travnja. U Vintage Industrial Baru zasvirat će Sufosia, Ralph i Polarity of Life. Za ovu prigodu DJ Kneža je spremio posebnu slušaonicu najvećih Sepulturinih i Anthraxovih hitova!

Sufosia je zagrebački thrash metal bend osnovan 2006. godine. Bend čine Davor Garašić (gitara/vokal), Tomislav Ivković (gitara), Davor Grdić (bass/back vokal) i Matko Staudacher (bubanj). Iza sebe imaju jedan album, a u pripremi je drugi na kojem će gostovati i slavni bubnjar Nick Menza (ex Megadeth). Bend će predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma, kao i neke klasike s prethodnog, a možda se omakne i neka obrada.

https://www.facebook.com/sufosia

The Ralph je metal/alternative/prog bend u sastavu Andreas Šala (production, songwriting, gitara) Mario Tomaškovič (gitara), Karla Stura (vokal) i Karlo Horvat (vokal). Iza sebe imaju dva EP-a, „Fragments“ iz 2012. i odlični „Delimiter“ od prošle godine. Ralph jako rijetko nastupa,pa je ovo idealna prilika da ih vidite u Zagrebu po prvi puta nakon duže pauze!

https://www.facebook.com/theralphband

Polarity Of Life je dobro poznati zagrebački bend koji vuče inspiraciju iz širokog spektra glazbenih stilova i u konačnici stvara svoj vlastiti i sebi svojstven zvuk. U ožujku 2014. objavili su prvi album, napravljen po DIY principu, koji predstavlja krunu višegodišnjeg rada benda. Tematika albuma su unutarnji sukobi, te ustrajnost pojedinca da opstane u modernom društvu.

https://www.facebook.com/polarityoflife

Nakon bendova roka DJ Kneža! Upad 20 kuna, a početak u 20:30! Vidimo se!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO