Dozvoljeni četvrtak na svoje treće izdanje 16. travnja u Vintage Industrial Bar dovodi jedan od najvažnijih makedonskih bendova - Foltin! Uz Foltin će nastupiti hvaljeni slovenski elektro-akustični duo All Strings Detached i karlovačko-zagrebački space rock bend Lizards Exist. Najveća regionalna, glazbena top lista Muzika Je Zvonko Radost i ovog puta dovodi najbolje iz regije.

Foltin

Foltin - izazovno, nestvarno, strastveno, dinamično i puno iznenađenja - samo su neki od epiteta koji prate glazbu makedonske grupe Foltin čiji je stil teško definirati obzirom da korespondira sa širokom paletom utjecaja od alternativnog rocka, preko ambijentalnog zvuka do funka.

Grupa ove godine slavi 20 godina postojanja unutar kojih je objavila osam albuma, skladala glazbu za preko dvadeset kazališnih predstava, kao i za hit dokumentarni film “Cash And Marry”. Foltin će u Zagrebu zasvirati u sastavu: Branislav Nikolov (vokal), Pece Nikolovski (klarinet, blues harmonika), Goce Jovanoski (bas), Pece Trajkovski (harmonika, klavijature), Slavco Jovev (bubnjevi) i Marjan Stanič (udaraljke).

All Strings Detached

All Strings Detached - ženski elektro-akustični duo u sastavu Jana Beltran (gitare, vokal i flauta) i Vesna Godler (bas, bubanj i vokal). Duo je započeo s radom u travnju 2013. da bi svoj prvi album “Heavy Rain” već objavio u lipnju 2014. godine.

All String Detached kombinira klasičnu glazbu s rockom i bluesom, poigrava se minimalističkim aranžmanima, koketira s tišinom dok su tekstovi intimno putovanje od nježnog prema divljem, od melankoličnog do mračnog.

Lizards Exist

Lizards Exist - Karlovačko-zagrebački space rock bend s ciljem izvođenja vintage space zvukova i glazbe u originalnom obliku na vintage opremi. Cijela ideja je započela 2007. kao koncept Siniše Mraovića nakon što je otkrio vintage psihodeliju i pronašao svoje uzore u bendovima poput Pink Floyda, Gonga, King Crimsona. Osnivanje benda započelo je 2009., a nakon nekog vremena, Siniša je ‘zagrebao po površini’ i otkrio da je za sound space rock benda potrebantape echo. U ožujku 2014. Lizardi ulaze u studio Kramasonik pod vodstvom Hrvoja Nikšića (Šumovi protiv valova) i za šest dana snimaju svoj prvi album “Lizards Exist”. Filozofijom benda je da se zvuk sa snimke mora prenijeti publici u autentičnom obliku jer publika zaslužuje samo najbolje.

Koncert počinje u 20:30 sati, a prije i nakon nastupa bendova DJ Trsha. će puštati recentnu glazbu iz Regije i s top Liste Muzika je Zvonko Radost.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).

Fb event: https://www.facebook.com/events/1558482397735653/

Nakon tri godine rada, najprije putem Facebooka, a nakon toga i kao web stranica, nakon više od 170 pripremljenih lista i 700 prezentiranih izvođača iz svih država Regije, tjedna lista moderne muzike Muzika Je Zvonko Radost u suradnji s prijateljima iz bonbon-a, pokrenula je koncertni program Dozvoljeni četvrtak u kultnom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar. Koncerti se održavaju jednom mjesečno, uvijek četvrtkom, uvijek na istom mjestu, a nazvani su ‘Dozvoljeni četvrtak’. Zašto? Zato što je sve dozvoljeno dok je u granicama dobre zabave, a četvrtak je pravi dan za početak vikenda u dobrom društvu, uz odličnu muziku i uz puno optimizma. Na svom trećem izdanju ugostit će Foltin, All Strings Detached i Lizard Exist.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO